Yamaha Bulldog 1100 - szukam innych wlascicieli
Witam,
Panowie jeżeli macie jakieś materiały, które warto umieścić na stronie www to proszę podeślijcie na priv. Na początek mogą być zdjęcia Waszych maszyn.
Strona www.yamahabulldog.pl
Oczywiście nie obiecuję, że wrzucę to on-line. Postaram się usiąść na następny weekend i stworzyć pierwszą zajawkę strony.
Jeżeli jest ktoś w naszym gronie co ma więcej czasu ode mnie i chce zrobić stronę to będzie super.
Pozdrawiam
MIT
Panowie jeżeli macie jakieś materiały, które warto umieścić na stronie www to proszę podeślijcie na priv. Na początek mogą być zdjęcia Waszych maszyn.
Strona www.yamahabulldog.pl
Oczywiście nie obiecuję, że wrzucę to on-line. Postaram się usiąść na następny weekend i stworzyć pierwszą zajawkę strony.
Jeżeli jest ktoś w naszym gronie co ma więcej czasu ode mnie i chce zrobić stronę to będzie super.
Pozdrawiam
MIT
MiT
Yamaha Bulldog 1100
Yamaha Bulldog 1100
- _MiT_
- Świeżak
Witam po przerwie! Gratuluje pomysłu zorganizowania spotkania. Niestety ze śląska mam kupę Km i nie wiem, czy będę mógł przyjechać. Może następnym razem
Jeśli chodzi o stronę www może to być następny krok w celu połączenia właścicieli naszych "piesków"-tak trzymać!!! Pozdrawiam

- pedros220
- Świeżak
Schwedoo ja obecność wcześniej już potwierdziłem, ale skoro sobie tak ustaliliśmy, to niniejszym to czynię ( pod warunkiem dobrej pogody). Pozdrawiam wszystkich Bulldogowców i życzę dobrej pogody oraz bezpiecznej drogi do Ciechocinka!
PS. Powtarzam lokalizację miejsca spotkania: skrzyżowanie dróg nr 1 i nr 266 parking restauracji "Pod Strzechą" Nowy Ciechocinek ( na skrzyżowaniu skręcić do Ciechocinka, wjazd na parking restauracji 100 m. od skrzyżowania po prawo)
PS. Powtarzam lokalizację miejsca spotkania: skrzyżowanie dróg nr 1 i nr 266 parking restauracji "Pod Strzechą" Nowy Ciechocinek ( na skrzyżowaniu skręcić do Ciechocinka, wjazd na parking restauracji 100 m. od skrzyżowania po prawo)
Yamaha BT 1100 Bulldog
- swistak64
- Świeżak
MiT brawo za zajęcie się stroną, ale pozostaje uparcie przy swoim:) by nie wiązać się mocno z jedną marką i typem, przykładem jest kkac, który ostatnio zmienił maszynę a jednak pisze z nami. A nie myśleliście np o domenie www.bulldog.pl ? Czy nie jest wolna? Ja nie potrafię sprawdzić a jest mniej zobowiązująca i jednocześnie bardzo skojarzona z naszymi moto:)
Nie można być hermetycznym tylko na jeden jedyny typ maszyn..... to inaczej niż z kumplami lub znajomymi np z forum dyskusyjnego:)
Nikt nie śledzi pogody? Ponoć mają być burze i deszcze w niedziele......
pozdrawiam
Nie można być hermetycznym tylko na jeden jedyny typ maszyn..... to inaczej niż z kumplami lub znajomymi np z forum dyskusyjnego:)
Nikt nie śledzi pogody? Ponoć mają być burze i deszcze w niedziele......
pozdrawiam
- bady
- Świeżak
Potwierdzam obecność w niedzielę. Chyba że będzie lało:( domena www.bulldog.pl jest zajęta.
Yamaha BT 1100
yamahabulldog.com.pl
yamahabulldog.com.pl
-
kshem - Świeżak