niunia
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Wombat! pozwole sobie cie jeszcze uzupelnic...
po 29. Jesli kupi cos za swoje pieniadze, bedzie bardziej szanowala... znam z autopsji.....
moja to mi serce rozpierdalala jak palila gume..... a pozniej w domu, slyszalem tylko:"misiu juz nie bede.... choc dam ci buzi na pocieszenie... no misiu nie badz taki...."
buehehehehe a ja glupi dawalem sie zwodzic
Pozdrawiam Magik.
Ps. Wombat jak tak sie bedziesz ociagal z przyjazdem to kisiel sie zrobi z flaszek.... Soplica 0,7... cala skrzyna... mniam....
po 29. Jesli kupi cos za swoje pieniadze, bedzie bardziej szanowala... znam z autopsji.....
moja to mi serce rozpierdalala jak palila gume..... a pozniej w domu, slyszalem tylko:"misiu juz nie bede.... choc dam ci buzi na pocieszenie... no misiu nie badz taki...."
buehehehehe a ja glupi dawalem sie zwodzic

Pozdrawiam Magik.
Ps. Wombat jak tak sie bedziesz ociagal z przyjazdem to kisiel sie zrobi z flaszek.... Soplica 0,7... cala skrzyna... mniam....

- Magik
- VIP Ścigacz.pl
Re: niunia
cwudzin napisał(a):hej. przewiozlem pare razy moja kobiete r6. miala sie wystraszyc,to byl sztanski plan hihi, mialem szalec i (bawic) sie moimi 120kM. teraz Ona chce moja niunie a mnie naciaga na r1. co ja mam robic?????????
---------------
Jeżeli jesteś zainteresowany to mam do sprzedania R1 2003r w idealnym stanie, miesiąc temu sprowadziłem ja z USA ma przejechane tylko 1600km do tego lekki tunning. Bardzo fajnnie sie prezentuje. Jeżeli jesteś zainteresowany to prosze o kontakt na miala: claudo@gazeta.pl
- Claudo
- Świeżak
Magik napisał(a):Wombat jak tak sie bedziesz ociagal z przyjazdem to kisiel sie zrobi z flaszek.... Soplica 0,7... cala skrzyna... mniam....
nooo! a ja zapomnę, że Ci piwo obiecałam

wracaj do naszego, cudownego kraju tu się żyje jak w raju
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
kawa napisał(a):A ja tam śmigam hajabusą i nikomu jej nie daje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To bardzo interesujące.
Opowiedz nam, otym coś jeszcze.

http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Ścigacz.pl
Kaja napisał(a):Magik napisał(a):Wombat jak tak sie bedziesz ociagal z przyjazdem to kisiel sie zrobi z flaszek.... Soplica 0,7... cala skrzyna... mniam....
nooo! a ja zapomnę, że Ci piwo obiecałam![]()
wracaj do naszego, cudownego kraju tu się żyje jak w raju
nie zapominaj Kaju nie

... co do doktorow.... robie swietne masaze

Magik - JAKI KISIEL

twoja skrzynka + moja skrzynka + Kaji skrzynka = 3 skrzynki

pozdro dla kolegi smigajacego na hayabusce - egoista z ciebie....
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Ścigacz.pl
Kaja ma skrzynke, Wombat ma skrzynke, mam i Ja!!!
a tak serio, to ten kisiel to bylo okreslenie stanu fizycznego cieczy...
ty fizyk i nie zalapal
buehehehe
Wracaj wracaj napijemy sie az milo... ja mam zamiar spasc pod stol... juz dawno nikt mnie tak nie zaprawil... chyba za duzo pije ;p
Pozdrawiam Magik.

a tak serio, to ten kisiel to bylo okreslenie stanu fizycznego cieczy...

Wracaj wracaj napijemy sie az milo... ja mam zamiar spasc pod stol... juz dawno nikt mnie tak nie zaprawil... chyba za duzo pije ;p
Pozdrawiam Magik.
- Magik
- VIP Ścigacz.pl
Kaja napisał(a):
jak jesteś ortopedą Mortifer i do tego dobrym to i Ty możesz zostać moim ulubionym doktorem do leczenia urazów motocyklowych
tylko kto do kogo będzie przyjeżdżał?
chyba lekarz do pacjenta, jak pacjent chory
Cholera, chirurgiem ogolnym jestem-ale na urazach motocyklowych tez sie znam-z autopsji

P.S Masz jeszcze wyrostek robaczkowy???

gsx-r 750
- Mortifer
- Świeżak
wyrostek mam, nie mam woreczka żółciowego i sporego kawałka wątroby
za to mam dwie śledziony
PS: ostatnie urazy wyleczone, ale profesjonalny masaż to by się przydał więc zapraszam do wawy
Wombat nie gniewaj się, ale Londyn trochę daleko
za to mam dwie śledziony

PS: ostatnie urazy wyleczone, ale profesjonalny masaż to by się przydał więc zapraszam do wawy

-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Kaja napisał(a):
PS: ostatnie urazy wyleczone, ale profesjonalny masaż to by się przydał więc zapraszam do wawy![]()
Kaju, juz jade; moze byc i Warszawa

Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Ścigacz.pl
Niunia napisał(a):Widze ze na tym forum kobiety uwaza sie za gorszy gatunek..Co niektorzy z Was sadza,ze jedyne co laska moze dobrze zrobic,to dobrze wygladac na fotach topless!!Po prostu zenada!
mieszkam sobie w anglii i tu prawie polowa kobiet jezdzi samochodami, autobusami i ciezarowkami.moto tez jezdza i wcale nie sa gorsze od facetow.to chyba jakies polskie przyzwyczajenie, ze kobiety sa gorszymi kierowcami.
osobiscie mam zamiar znalezc sobie babe ze prawkiem na samochod (bo sam nie mam i nie chce miec) by mnie wozila w razie potrzeby

pozdrawiam 'Johnny'
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3