ZX10r nówka
• Strona 1 z 1
ZX10r nówka
Ema mam pytanko moj brat chce kupic nowke zx10r i czy bedzie ona dobra dla kogogs przy wzroscie 202cm. A tak w ogole jak myslicie dobry wybor??
"jeśli wolność to narkotyk to jestem ćpunem"
-
kami07 - Świeżak
Nie wazne ile brat ma wzrostu...
Najpierw sprawdz czy sie nadaje w inny sposob...
Z+X*10=R
Z-zjechanie umyslu
X-iloraz inteligencji
10- W razie potrzeby przemnozyc przez 10
R-Roznica
Najpierw sprawdz czy sie nadaje w inny sposob...
Z+X*10=R
Z-zjechanie umyslu
X-iloraz inteligencji
10- W razie potrzeby przemnozyc przez 10
R-Roznica
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
R-zmienił bym na różaniec...
Ja bym sie lepiej zastanowił na miejscu brata, czy poradzi sobie z opanowaniem tej mocy...?.Bo mam takie wrazenie ze chodzi o pierwsze moto i ze twój brat jest raczej "zielony"...
Ja bym sie lepiej zastanowił na miejscu brata, czy poradzi sobie z opanowaniem tej mocy...?.Bo mam takie wrazenie ze chodzi o pierwsze moto i ze twój brat jest raczej "zielony"...
Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Ścigacz.pl
Panie co sie pan tak pchasz na chama!!!
-A bo to czlowiek wie na kogo sie pcha...

-A bo to czlowiek wie na kogo sie pcha...

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Ścigacz.pl
powiem tak wibruje troszke wiecej niz inne 1000 a (zx10r slynie z tego) mozna to odzcuc przy ok 4000 obr. steering damper dobra sprawa ale nie doswiadczony nie odczuje jego obecnosci, limiting clutch pomocna rzecz w zakretach, orginalne opony takie sobie (dla mnie) ogolnie super moto
- gixxer
- Świeżak
hehe jak nie wie jak on wygląda to jak chce kupić.ja bym nie radził na początek kupić ZX-10R bo jest duze prawdopodobieństwo ze sie znajdze na drzewie przy mocy ok 180 km.na jego miejscu kupił bym jakomś 600 lub 400.
Kawa er-5 czy CB 500 ??
- benek59
- Świeżak
Ludzie umiecie czytać ??? popatrz sobie benek do gory i przeczytaj ci pisalo a nie walisz jakies sciemy ze nie wie jak wyglada itp. A tak w ogóle to w tym poscie chodzilo mi o wrazenia z jazdy itp.
-
kami07 - Świeżak
Ludzie umiecie czytać ??? popatrz sobie benek do gory i przeczytaj co pisalo a nie walisz jakies sciemy ze nie wie jak wyglada itp. A tak w ogóle to w tym poscie chodzilo mi o wrazenia z jazdy itp.
-
kami07 - Świeżak
• Strona 1 z 1