Anty DUCATI czyli YAMAHA TRX 850
• Strona 1 z 1
Anty DUCATI czyli YAMAHA TRX 850
Co myślicie o tym motocyklu?
Zamierzam siÄ™ do kupna tego pojazdu.
Nie wiem jeszcze kiedy. Zbieram informacje na ten temat.
Każda opinia o tym motorku jak najbardziej mile widziana i ta pochlebna i ta krytyczna.
Urzekł mnie dźwięk tego Twina Jest naprawdę w dechę
Czasami coś "psując" można zrobić wiele dobrego.
Właśnie tak jest z tym modelem.Japońce przestawili korby na wale o 270 stopni i chodzi jak V 90.Czyż nie jest to piękne?!
To jest muzyka dla moich uszu.
Po prostu podobajÄ… siÄ™ mi takie wynalazki.
Zamierzam siÄ™ do kupna tego pojazdu.
Nie wiem jeszcze kiedy. Zbieram informacje na ten temat.
Każda opinia o tym motorku jak najbardziej mile widziana i ta pochlebna i ta krytyczna.
Urzekł mnie dźwięk tego Twina Jest naprawdę w dechę

Czasami coś "psując" można zrobić wiele dobrego.

Właśnie tak jest z tym modelem.Japońce przestawili korby na wale o 270 stopni i chodzi jak V 90.Czyż nie jest to piękne?!
To jest muzyka dla moich uszu.
Po prostu podobajÄ… siÄ™ mi takie wynalazki.

-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
Jak moto zachowuje się na drodze przy dynamicznej jeździe po winklach?
Jak pozycja za sterami twoje odczucia?
Jak silnik oddaje moc?
Jak pozycja za sterami twoje odczucia?
Jak silnik oddaje moc?
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
ja zrobiłem nim z 800 klocków więc za dużo wrażeń nie mam,
w winklach spoko (chociaż dopiero się uczę)
mój ma opuszczoną półkę na lagach jakieś 8 cm czyli dużo, co podobno zmienia właściwości jezdne itepe i jest gicik,na razie nie zamierzam tego zmieniać.Z tego co widziałem na innych fotkach wielu właścicieli tak robi.
Pozycja jest prawie jak na sporcie a osiągi raczej turystyczne.Silnik oddaje moc jak v tylko trochę tych obrotów za mało bo jak odkręcasz to czujesz że mogło by tam być jeszcze ze 4 tysie bo strasznie się szybko obrotomierz kończy;) chodzi jak v chociaż jest w rzędzie
ps.
w środę zdjąłem tłumiki i odpaliłem, na seryjnych wydechach jest za cichy, a bez to trzęsienie ziemi w domu zrobiłem
ihaaaaaaaaa!
w winklach spoko (chociaż dopiero się uczę)

Pozycja jest prawie jak na sporcie a osiągi raczej turystyczne.Silnik oddaje moc jak v tylko trochę tych obrotów za mało bo jak odkręcasz to czujesz że mogło by tam być jeszcze ze 4 tysie bo strasznie się szybko obrotomierz kończy;) chodzi jak v chociaż jest w rzędzie
ps.
w środę zdjąłem tłumiki i odpaliłem, na seryjnych wydechach jest za cichy, a bez to trzęsienie ziemi w domu zrobiłem

ihaaaaaaaaa!
- raca
- Świeżak
Chcesz mieć dzwięk Ducati a kupujesz podróbe. Przestań się bać mitów o Ducati. jak nie będziesz miał to nigdy nie przekonasz się jak wspaniałe są to motocykle. Jeździłem TDM - ten sam silnik. Mogę powiedzieć jedno Ducati o poj. 900 sprawia wrażenie zrywniejszego no i masz prawdziwego L-twina
- joe_bar
- Świeżak
Stary ale mnie niestać na DUCATI:(
Dla tego w tej chwili lepiej jest mieć półśrodek.
Ale po dłuższym zastanowieniu jest to wynalazek z Japonii który cholernie mi się podoba.
Pojazd dla indywidualistów
Dla tego w tej chwili lepiej jest mieć półśrodek.
Ale po dłuższym zastanowieniu jest to wynalazek z Japonii który cholernie mi się podoba.
Pojazd dla indywidualistów
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości