Zobacz wÄ…tek - DO WSZYSTKICH...
NAS Analytics TAG

DO WSZYSTKICH...

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

DO WSZYSTKICH...

Postprzez LOBO » 6/9/2006, 23:36

Jestem nowy, ale poczytałem już wiele postów i zauważyłem dziwną prawidłowość. Każdy z użytkowników, który prosi o radę, np. w sprawie "pierwszego moto", "co wybrać", "które moto lepszy", itd. zostaje przez, co niektórych (większość) z Was obrażony, wyśmiany, itd. Sytuacja: Facet chcę kupić na pierwsze moto albo CBR 600, albo R6, GSXR600/750 aż wreszcie może R1. Pomijam fakt, że jest to przesadą ale co tak naprawdę Was to obchodzi? Prosi o radę, który moto lepszy lub gorszy i tyle, a nie czy jest odpowiedni jak na pierwszy jednoślad?! Z jakiego powodu musi on czytać Wasze głupie i dość często cięte uwagi i krytykanctwo. To jest jeden z bardzo wielu przykładów. Zazdrość za Wami przemawia, że stać go na tej klasy pojazd? Nie wiem... Argumentem też nie jest, że "przez takich jak on nazywają Nas DAWCY NEREK. Ale co z tego?! Nawet sprawa notorycznych pytań typu, "co na pierwsze moto"? Wiele z tych osób jest nowych na forum, i nie każdy z nich zauważa ten post wyświetlany jako pierwszy na liście? A Wy co? "Wyszukiwarka jest, ja pier..., itd.". Kompletnie tego nie rozumiem. Proszę, dajcie sobie na wstrzymanie, ale jeżeli już Was to tak irytuję, to po prostu nie komentujcie tego w sposób przez Was obrany! Pozdrawiam!
LOBO
Świeżak

Postprzez hefron » 7/9/2006, 08:04

To ja powiem w Twoim stylu. A co Cie obchodzi, że inni tak to komentuja?
hefron
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Thrillco » 7/9/2006, 09:35

A ja powiem, ze na samej górze jest temat-"Co na pierwsze moto?", więc nie rozumiem...no dobra...moge zrozumieć niewidomych, ale przypuszczam, że są oni w zdecydowanej mniejszości:)
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez PTB_PL » 7/9/2006, 13:17

ciekaw jeszcze do czego sie doczepia...

gosciu kupuj sobie co chcesz i za ile chcesz mnie to w ogole nie obchodzi, twoje zycie a nie moje ja wyrazam tylko swoja opinie

wolnosc slowa chyba jest :twisted: :twisted:
No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
PTB_PL
Świeżak

Postprzez sopel » 7/9/2006, 14:52

podzielam zdanie ptb_pl. jesli pytasz o rade o bedzie odp. nie ma glupich pytan tylko sa glupie odp ;) chyba ze ktos po ran n-ty zadaje to samo pytanie. wiec ile mozna.
sopel
Świeżak

Postprzez Szaitan » 7/9/2006, 15:32

chodzi o sama kulture osobistą... Wiem jak to jest jak ktos cie besza ze jestes pier...ty :D Ale powinniscie byc troszke milisi dla tych którzy dopiero poznaja te strone i to forum... strona i forum na serio jest wypasiona ale chamstwa tutaj jest strasznie duzo... Motocyklisci ( przynajmniej tak mi sie wydaje choc sam nie mam motocykla ani nic ) są bardzo uprzejmymi ludzmi wiec moze przystopujcie z komentarzami :) a to ze LOBO napisał co na pierwszy moto chyba było tylko przykładem... Ale Kultura przedewszystkim.. Pozdrawiam ! :)
Szaitan
Świeżak

Postprzez dosiek77 » 7/9/2006, 15:43

Ja staram sie być uprzejmy, ale jak wchodze na jakieś forum to czytam zanim napisze. W tym nie ma nic trudnego. Jestem tu dopiero miesiąc a sam juz upomniełem kilka osób, że jest opcja SZUKAJ.

A jak ktoś nie potrafi czytac to niech lepiej nie pisze bo z tego tylko bałagan.
dosiek77
Bywalec

Postprzez mar111cin » 7/9/2006, 15:52

jakie pytanie, taka odpowiedź...
już taka reguła, jak pytanie jest kretyńskie to odpowiedź też taka będzie, jak jest normalne to będzie normalna. A to takie proste...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kwazi » 8/9/2006, 11:07

Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij

"zielona szóstka"
Kwazi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez PTB_PL » 8/9/2006, 11:30

moja rada na to wszystko

zamieszczac nowe noty o tym co jest w danej chwili dla cibie wazne a nie po to zeby ktos cie zauwazyl czy zeby sobie nabic posta

i jescze jedno wazne

pisac z glowa a nie to co slina na jezyk przyniesie, a jalk cos napiszesz juz to przeczytaj to jeszcze raz przed wyslaniem czy przez przypadek nie piszesz o jakis bzdurach i tyle na ten temat :P :twisted: :twisted: :twisted:
No i w góre serca ~ redukcja i powrót do góry
Trzymaj siÄ™ STUNTU
PTB_PL
Świeżak

Postprzez tranceman » 9/9/2006, 17:47

a ja powiem z wlasnego doswiadczenia
w/g mnie taki ton i teksty sa odpowiednie - sam zapatrywalem sie na ZX-10R z rozmarzonymi oczami ;p ;) a teraz z wielka rezerwa i mozna powiedziec lekkim strachem mysle o ZX-6R i chyba o to chodzi ?! ludzie ktorzy sa na tym forum (czesc) przejechali juz swoje na moto i rada czy nawet tekst poje....o cie z kupieniem R1 na pierwsze moto mi nie przeszkadza - wiedza co mowia ! (no chyba ze ktos bardziej ceni szpan itp. niz zycie czy zdrowie)

LOBO
a co do tekstu "ze jest wyszukiwarka" NO BO JEST !! sam jestem czynnym uczestnikiem forum co prawda o innej tematyce od dlugiego czasu i jak widze ten sam temat poraz N-ty to mnie kur....a bierze

pozdro
Racja jest jak d u p a... Kazdy ja ma ;) mam i JA ...
tranceman
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości

na górê