Yamaha R6 '08
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Yamaha R6 '08
Witam kupilem nowa yamahe R6 ktora wkrotce do mnie przyplynie/USA/
Mam pytanie jak przygotowac taki motor do jazdy /czy wystarczy wlac bezyne czy tez trzeba uzupelnic oleje plyny/. Przepraszam za moje pytanie ale jest to moj 1 motor. Dziekuje i pozdrawiem
Mam pytanie jak przygotowac taki motor do jazdy /czy wystarczy wlac bezyne czy tez trzeba uzupelnic oleje plyny/. Przepraszam za moje pytanie ale jest to moj 1 motor. Dziekuje i pozdrawiem
-
Pabllllo - Świeżak
tylko odrazu musisz jezdzić 200km/h bo ci się zatrze jak bedziesz jezdził powoli...benzyny lać nie musisz rozpuszczalnik też bedzie
Życie jest po to by śmigać na moto!
Honda CM 400
HONDA VFR 750F (aktualnie)
RC24 & RC36
Honda CM 400
RC24 & RC36
-
inzynier - Świeżak
Inżynier czemu piszesz takie rzeczy?! Jak nie chcesz pomóc to lepiej zobacz co się dzieje w dziale skutery.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Jezeli moto jest kupione od dealera to powinno byc skrecone w kupe i miec uzupelnione plyny.
W tym wypadku tylko akumulator, benzyna i jezdzimy.
Ale oczywiscie plyny tez nalezy sprawdzic.
Jezeli to rzeczywiscie pierwszy motocykl to gratuluje pomyslu.
Adam M.
W tym wypadku tylko akumulator, benzyna i jezdzimy.
Ale oczywiscie plyny tez nalezy sprawdzic.
Jezeli to rzeczywiscie pierwszy motocykl to gratuluje pomyslu.
Adam M.
- Adam M.
- VIP Åšcigacz.pl
Pabllllo nie przejmuj sie takimi głupimi komentarzami. Oni ci po prostu zazdroszczą, że stać cię na nowy motocykl. Prawda jest taka, że sami jeżdżą 10 letnimi pojazdami (bo nie stać ich na nowego sporta), które już dawno powinny być zrecyklingowane...
- msebek
- Świeżak
Re: Yamaha R6 '08
Pabllllo napisał(a):Witam kupilem nowa yamahe R6 ktora wkrotce do mnie przyplynie/USA/
Kupiłeś we własnym zakresie czy od importera?
- markuz
- Świeżak
przy okazji gratuluje zakupu 

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
msebek napisał(a):Pabllllo nie przejmuj sie takimi głupimi komentarzami. Oni ci po prostu zazdroszczą, że stać cię na nowy motocykl. Prawda jest taka, że sami jeżdżą 10 letnimi pojazdami (bo nie stać ich na nowego sporta), które już dawno powinny być zrecyklingowane...
Baaardzo mądre yamaha R6 na pierwsze moto....szerokości Pabllllo.
Z resztą co za problem zobaczyć czy płyn jest??
P.S
Jeżdzę 16letnim moto i jakoś się tego nie wstydzę(jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma), zrecyklingować możesz sobie puszke po coli...
Leitho
Do kogo jest skierowany twój post?
Życie jest po to by śmigać na moto!
Honda CM 400
RC24 & RC36
Honda CM 400
RC24 & RC36
-
inzynier - Świeżak
Re: Yamaha R6 '08
markuz napisał(a):Pabllllo napisał(a):Witam kupilem nowa yamahe R6 ktora wkrotce do mnie przyplynie/USA/
Kupiłeś we własnym zakresie czy od importera?
Kupilem we wlasnym zakresie, dealera w USA szukalem na ebay-u i potem szukalem takiego ktory zajmie sie wyslaniem go do europy
-
Pabllllo - Świeżak
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
mozna znac cene ? R6 fajna fura mam nadzieje, ze na Twojej szyi jest cos madrego bo jesli nie to dlugo sie tymi pieknymi krztaltami nie nacieszysz. Zanim rozdziewiczysz bak paliwem i sie przejedziesz radze ubezpieczyc moto a nastepnie "wieee". powodzenia
w niczym kobieta nie wyglÄ…da tak dobrze, jak w niczym!
C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««

C Z E S C I (otwórz link) - GSX-R SRAD 6oo 75O «««
-
zzzubek - VIP Åšcigacz.pl
Czemu wszyscy zakładają, że jak ktoś kupuje na pierwsze moto sporta to jest idiotą/debilem? Chyba nie trzeba odkręcać manetki do końca? Jak kupujesz pierwszy samochód to czy na każdym biegu naciskasz pedał gazu do końca? Przepraszam, ale to że wy macie problem z opanowaniem takiego pojazdu to nie znaczy, że on sobie nie poradzi. Każdy ma inne predyspozycje. Chyba wie co robi.
- msebek
- Świeżak
msebek na co jesteś taki wściekły? słusznie zwracają uwagę chłopakowi, że dokonał ryzykownego wyboru. i nie porównuj sportowego moto do jakiegokolwiek auta. nie chodzi tylko o odkręcanie, ale i o zawieszenie, geometrię ramy i reakcję na ruchy manetką. czyli to jak się na drodze zachowuje. to tak jakbyś po zrobieniu kat B. wsiadł w ferrari albo inną corvetę. może i da się tym spokojnie parkować, ale wyjazd na drogę wywołuje pewne emoje i te mogą sprawić kłopoty niewparwnemu jeźdźcowi. a r6 to jak małe lamborgini. bo szybszych 600 to już raczej nie ma (i nie chodzi mi o porównywanie czy cbr ma 5KM więcej tylko o klasę - wyższej brak).
-
SQ - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości