Zobacz wątek - GSR 600 czy to dobry wybór?
NAS Analytics TAG

GSR 600 czy to dobry wybór?

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

GSR 600 czy to dobry wybór?

Postprzez no_name » 27/2/2008, 08:50

Witam wszystkich. Chciałbym zapytać czy warto kupić Suzi GSR 600 ? Chciałbym znać info najlepiej od posiadaczy jak z awaryjnością, utrata wartości itd. Gdzie najlepiej kupić salon czy importer? Jeśli importer napiszcie kogo polecacie? (najlepiej proszę kontakt tel lub stronka)Ile można urwać na cenie, czy warto brać moto z ABS-em ? Planuje wsiąść go na kredyt? Czy to dobry pomysł? Planuje spłacać go 3 lata? Z góry dzięki. pozdrawiam serdecznie. :roll:
A może coś innego polecacie do 25 tys?
no_name
Świeżak

Postprzez tra » 9/3/2008, 13:46

dobry pomyśl nad fazerem z owiewką. jak masz pokonywac dłuższe trasy to lepsza wersją bedzie fazer z owiewka. ja mieszkma torchę w płocku trochę w wawie i odlegołości pomiedzy miastami to ok 120km.smigałem czasem i 2-3 razy w tygodniu. wiec nie wyobrażam sobie jazdy bez owiewki. jeśli tylko do miasta TYLKO to gsr jak na dłuższe trasy to fazer. silnikowo to to samo.
tra
Świeżak

Postprzez kosta » 9/3/2008, 16:17

ja mam moto też w kredycie i nie narzekam
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
kosta
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê