Bandit 400 czy 600? Skomplikowany problem.
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Outlaw, ale ja taka drobna to wcale nie jestem
Przekonalam sie juz co to znaczy za mocno sie przechylic z 200kg moto miedzy nogami
Przypakowanie nie jest zlym pomyslem 

Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
patty_brawurka napisał(a):Outlaw, ale ja taka drobna to wcale nie jestemPrzekonalam sie juz co to znaczy za mocno sie przechylic z 200kg moto miedzy nogami
![]()
Z tym to bedzie trzeba sie zglosic do Labissa, on napewno pomoze

Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
najlepiej z aneta florczyk pogadaj.
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
patty_brawurka napisał(a):Outlaw, ale ja taka drobna to wcale nie jestemPrzekonalam sie juz co to znaczy za mocno sie przechylic z 200kg moto miedzy nogami
![]()
stracisz na kobiecości
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
Co wy gadacie . Bandit 600 jest jednym z najlepszych motocylki do manewrowania , a w kazdym bądź razie najlepszym jakim jezdziłem . Lepij mi sie nim jeżdzi po mieście niż wcześniejszą honda cb 500 .
też polecam 600 sam takiego posiadam . Co do 400 to nie wiem nigdy nawet nie widziałem na oczy tego motocykla . Ale jak kazdy chyba przegladam czasem oferty na allegro i mało coś tego jest , wiec z kupnem zadbanego egzemplarza będą problemy napewno . A z częściami i serwisem to swoją drogą .
też polecam 600 sam takiego posiadam . Co do 400 to nie wiem nigdy nawet nie widziałem na oczy tego motocykla . Ale jak kazdy chyba przegladam czasem oferty na allegro i mało coś tego jest , wiec z kupnem zadbanego egzemplarza będą problemy napewno . A z częściami i serwisem to swoją drogą .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
To ze bandit waży zatankowany 220 kg sprawia ze ciężko sie go przepycha na parkingu ale jak już sie jedzie to waga nie jest odczuwalna. Ale czy taka kobitka postawi tego bandite na centralną podstawę?
PS. Ten co mówił o kobietach w kuchni pewnie boi się ze go laska na motocyklu objedzie.
PS. Ten co mówił o kobietach w kuchni pewnie boi się ze go laska na motocyklu objedzie.
- bandit'a
- Świeżak
Stawiam gixera, to i z bandziorem nie powinno byc wiekszych problemow.
A co do przypakowania - nie mialam na mysli uprawianie kulturystyki

-
patty_brawurka napisał(a):Stawiam gixera, to i z bandziorem nie powinno byc wiekszych problemow.
no tak tylko gixer wazy dobre 30 kg mniej i nie ma centralnej podstawki:) bynajmniej ja nie wdziałem no ale sama sie przejedź zrób przymiarke i jak bedziesz sie dobrze na nim czula to kupuj, tez mi sie podoba bandzior ale tylko golas i w kolorze czerwonym ma coś w sobie
[img:bfb38c4572]http://img155.imageshack.us/img155/9649/outlawfl6cc8.jpg[/img:bfb38c4572] | najlepszy portal motocyklowy: www.scigacz.pl
-
.OUTLAW. - Świeżak
Ha ha outlaw, mnie sie dokladnie tak samo podobaja tylko golasy i w czerwieni
Na takiego wlasnie chce zapolowac... 

-
ufff patty..nie dosc, ze golas to jeszcze w czerwieni?
ja rozumiem, ze to powoli sie ta godzina zbliza ale wytrzymaj jeszcze troche 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
patty_brawurka napisał(a):Ha ha outlaw, mnie sie dokladnie tak samo podobaja tylko golasy i w czerwieniNa takiego wlasnie chce zapolowac...
ale tylko bandit mi sie w tym kolorze widzi np zetka to tylko czarna itd itd

-
.OUTLAW. - Świeżak
Z tego co wiem wcześniej odradzaliście 600 dla początkującego wszędzie tylko, bierz GS500 albo CB-1. NIe rozumiem tego, gdyby tak było jak jest teraz to kupiłbym od razu 600ccm. Z Patty jest taki problem ,że to moja dziewczyna i boje się żeby sobie krzywdy nie zrobiła ( nadaje się do tematu "Jak przekonać chłopaka do moto?"). Patty ma bodajże 170cm wzrostu i na moim SRADZIE (30kg lżejszym) dotykała ziemi jedną nogą, dzięki temu moto zaliczyło około 4-5 parkingówek a pamiętajmy ,że jest 30 kg różnicy w dodatku ktoś dodał ,że ma wysoko umieszczoną kanapę i tu też może być problem.
W temacie jest "Skomplikowany problem" a więc drodzy forumowicze ja jestem tym problemem. Nie zgadzam się żeby Patty kupiła 600 gdyż będzie to jej pierwsze moto (bez żadnego doświadczenia wcześniej).Dodatkowo boję się ,że Brawurka będzie chciała mi dorównać na drodze i w końcu źle się to skończy.Pierwsze nasze rozmowy o moto dla Patty były właśnie o bandycie 400 i tego sie trzymaliśmy a tu nagle słysze o 600 na która z początku się zgadzałem, tylko ,że po jakimś czasie przypomniałem sobie ,że w pewnym stopniu jestem za nią odpowiedzialny.
W temacie jest "Skomplikowany problem" a więc drodzy forumowicze ja jestem tym problemem. Nie zgadzam się żeby Patty kupiła 600 gdyż będzie to jej pierwsze moto (bez żadnego doświadczenia wcześniej).Dodatkowo boję się ,że Brawurka będzie chciała mi dorównać na drodze i w końcu źle się to skończy.Pierwsze nasze rozmowy o moto dla Patty były właśnie o bandycie 400 i tego sie trzymaliśmy a tu nagle słysze o 600 na która z początku się zgadzałem, tylko ,że po jakimś czasie przypomniałem sobie ,że w pewnym stopniu jestem za nią odpowiedzialny.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
to nie lepiej wlasnie wymienione przez ciebie gs czy cb? to w koncu cos pomiedzy b4 a b6.
zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
bolokolo napisał(a):to nie lepiej wlasnie wymienione przez ciebie gs czy cb? to w koncu cos pomiedzy b4 a b6.
Ona nie chce bo GS jest obciachowy a CB brzydka.
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Meciek napisał(a): Z Patty jest taki problem ,że to moja dziewczyna i boje się żeby sobie krzywdy nie zrobiła ( nadaje się do tematu "Jak przekonać chłopaka do moto?").
Widzicie? Motocyklista a zachowuje sie jak rasowy mocher

Meciek napisał(a):Patty ma bodajże 170cm wzrostu i na moim SRADZIE (30kg lżejszym) dotykała ziemi jedną nogą, dzięki temu moto zaliczyło około 4-5 parkingówek a pamiętajmy ,że jest 30 kg różnicy w dodatku ktoś dodał ,że ma wysoko umieszczoną kanapę i tu też może być problem.
Ok, zgadzam sie z tym, ze poczatkowo mialam z gixerem problem. Szkoda, ze nie pamietasz, jak pod koniec sezonu nieraz chcial mi poleciec a nauczylam sie juz go utrzymywac. Dotykam ziemi obiema nogami, a zawieszenie zawsze mozna troche obnizyc.
Meciek napisał(a): na która z początku się zgadzałem,
Wlasnie...

Meciek, ja wiem, ze ty sie o mnie martwisz. Odradzali 600 w postaci przecinakow, np. R6 czy Ninjy. Te motocykle rzeczywiscie mialyby dla mnie zbyt wieka moc. Ale to jest spokojny naked, ktory ma 1/3 mocy mniej od Twojej Suzy...

PS. GS odpada na calej linii, Cebula tak samo. Po prostu nie chce czegos, co mi sie kompletnie nie podoba!
-
patty_brawurka napisał(a):Szkoda, ze nie pamietasz, jak pod koniec sezonu nieraz chcial mi poleciec a nauczylam sie juz go utrzymywac.
Pamiętam też jak przed samym wyjazdem do Karpacza upuściłaś motocykl i urwałaś klamkę od hamulca. Dotykasz jedną nogą w całości a drugą tylko palcami a twój ukochany Bandyta ma podobno wyższą kanapę!!!!!!!!!!!!!!!
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Ludzie, pomozcie mi
Przeciez kazde zawieszenie da sie troche obnizyc...

Przeciez kazde zawieszenie da sie troche obnizyc...

-
Kurcze Patty jaki problem ,Wroclove to takie fajne miasto
jedz i zobacz ,przymierz gdzies w komisie
a noz moze cos innego sie trafi 

-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości