GSX 1400 czy ktos tym jezdzi? opinie
• Strona 1 z 1
GSX 1400 czy ktos tym jezdzi? opinie
Witam. Szukam wszedzie testow porownawczych i nigdzie nie moge sie doszukac. Jak rowniez zalezy mi na opiniach uzytkownikow. Jak to jezdzi? Jakie sa przypadlosci? Spalanie itp. Lubie czasem podemonic i czy przy tej masie idzie na kolo z 1 czy 2 biegu z gazu. Czytalem test XJR ale GSX ma duzo wiekszy moment. Dzieki za wszelkie info.
- POLSKI
- Świeżak
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
To raczej własnie sprzet do miasta. Może nie do ekstremalnego przeciskania się w korkach z racji wielkości, ale potężny moment obrotowy, wygodna pozycja by na to wskazywały. W trasie jest mniej wygodny jak każdy golas i spożycie paliwa.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Terror napisał(a):To raczej własnie sprzet do miasta. Może nie do ekstremalnego przeciskania się w korkach z racji wielkości, ale potężny moment obrotowy, wygodna pozycja by na to wskazywały. W trasie jest mniej wygodny jak każdy golas i spożycie paliwa.
Moje zdanie w tej kwestii jest raczej przeciwne....fakt fajnie się wyprzedza i w ogóle, ale tak naprawdę, co jest w mieście do wyprzedzania? puszka która jedzie 40km/h?...dużo lepiej w temacie miejskim sprawdzają się mniejsze sprzęty typu hornet....
Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
po miescie wystarczy na 6 latac, a moment zrobi co trzeba
.mysle, ze mimo wszystko ma za duze gabaryty na miejskie korki.

zx12r-sprzedane.w dalekich planach zx14. | www.fight-club.pl | Don Bolo | Masz coÅ› do mnie?Z bani?
-
bolokolo - Bywalec
hmmm czy ktos z powyżej piszących ma gsx 1400?
Ja mam - i jaki szeroki? normalny motocykl, spójrz na choperry (zwane wibratorami) lub litrowe plastiki, lub cokolwiek co ma założone gmole na przykład,
chyba że jesteście perfekcjonistami i 2 cm więcej w kierownicy przeszkadza wam minąc samochód.
Jakie spalanie? 6-6.5, przy ciśnieciu ponad 200 - 7litrów.
Jeździłem z kolegą bandit 600 gaznikowy - i palil nieduzo - ale wiecej od mojego.
Co to za bzdury? Moment nie do korków?
Senekkorzenna, czy ty siedziałes kiedys na motorze?
Powiedz, lepiej plastika, ktory tak naprawde zaczyna przyspieszac kolo 10 tys obrotow, czyli jak ma juz 80tke na liczniku?
Czy lepiej jak wskakujesz na lewy, i przy nawet 20 na godzine - moment i wyprzedziles?
Waze 130 kilo, i skasowalem duzo juz motorów, nawet z Yamaha Warriorem - 1700 pojemnosci, duzo plastikow z litrowkami wlacznie - w strzale do 160 (kupe zdziwienia mieli mlodzi na plasticzkach hahaha). Malo jest maszyn na niego, poza haykami, X11... A nic w nim JESZCZE nie robilem.
Pitolicie panowie a nie wiecie o czym.
To jest miejski, klasyczny motocykl, tak stworzony, nie ma plastikow - bo nie jezdzi wiecej niz 250, ma duzy moment do szybkich strzalow ze swiatel - bo tak jezdzisz po miescie - strzelasz, hamujesz i w kolko, nie gonisz po obrotach, poza tym zbiera sie z kazdego biegu, na 5 bez problemu od 30 pojedziesz- czyli nie klapiesz skrzynia po miescie.
Pozycja jest idealna - wyprostowana, do dluzszej jazdy niz plastik a krotszej niz prawdziwy turystyk.
panowie jak nie wiecie o co kaman, to nie pitolcie na forum domyslami....
Ja mam - i jaki szeroki? normalny motocykl, spójrz na choperry (zwane wibratorami) lub litrowe plastiki, lub cokolwiek co ma założone gmole na przykład,
chyba że jesteście perfekcjonistami i 2 cm więcej w kierownicy przeszkadza wam minąc samochód.
Jakie spalanie? 6-6.5, przy ciśnieciu ponad 200 - 7litrów.
Jeździłem z kolegą bandit 600 gaznikowy - i palil nieduzo - ale wiecej od mojego.
Co to za bzdury? Moment nie do korków?
Senekkorzenna, czy ty siedziałes kiedys na motorze?
Powiedz, lepiej plastika, ktory tak naprawde zaczyna przyspieszac kolo 10 tys obrotow, czyli jak ma juz 80tke na liczniku?
Czy lepiej jak wskakujesz na lewy, i przy nawet 20 na godzine - moment i wyprzedziles?
Waze 130 kilo, i skasowalem duzo juz motorów, nawet z Yamaha Warriorem - 1700 pojemnosci, duzo plastikow z litrowkami wlacznie - w strzale do 160 (kupe zdziwienia mieli mlodzi na plasticzkach hahaha). Malo jest maszyn na niego, poza haykami, X11... A nic w nim JESZCZE nie robilem.
Pitolicie panowie a nie wiecie o czym.
To jest miejski, klasyczny motocykl, tak stworzony, nie ma plastikow - bo nie jezdzi wiecej niz 250, ma duzy moment do szybkich strzalow ze swiatel - bo tak jezdzisz po miescie - strzelasz, hamujesz i w kolko, nie gonisz po obrotach, poza tym zbiera sie z kazdego biegu, na 5 bez problemu od 30 pojedziesz- czyli nie klapiesz skrzynia po miescie.
Pozycja jest idealna - wyprostowana, do dluzszej jazdy niz plastik a krotszej niz prawdziwy turystyk.
panowie jak nie wiecie o co kaman, to nie pitolcie na forum domyslami....
-
MisterBIG - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości