FireBlade 2008
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
wiele motocykli na zdjęciach nie wygląda zbyt pięknie, a w rzeczywistości zdają się o wiele ładniejsze. Może, gdy FIREBLADE będzie śmigał po polskich ulicach uda się nam dostrzec w nim coś pięknego, tak jak w pozostałych modelach
:D

-
maatiaas - Świeżak
Wszystko ok, oczy - nawet powiedziałbym piękne, tylko ten tłumik. Jakoś mi on nie pasuje do zamysłu motocykla sportowego. Wygląd wygladem, ciekawe jak on jeździ 

http://www.gandalf.riderblog.pl | zapraszam
-
Gandalf - Świeżak
Dla mnie wygląda jak stara 600 z jakimś na siłe ,,unowocześnionym'' tyłem Jakbym dostał za darmo to poszła by do żyda po pierwszym kursie, chyba zlecili zaprojektowanie chińczykom oni robią tego typu brzydactwa 

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Ten tlumik to nie tylko trend stylistyczny, spelniajacy wysokie normy ochrony srodowiska, ale efekt powaznych badan. Jak gdzies pisal na ten temat MOTOCYKL po zastosowaniu skroconych tlumikow znajdujacych sie zaraz pod silnikiem (poczatkowo Buell) a nastepnie Suzuki, okazalo sie ze poprawiaja one znacznie koncentracje mas i dodatkowo pozwalaja na zaoszczedzenie kilku kilogramow (a o to na dzien dzisiejszy toczy sie wielki boj). Fakt faktem nie wygladaja one za ladnie, ale niestety chyba bedziemy musieli sie przyzwyczaic, ze nowe modele motocykli sportowych beda seryjnie wyposazone wlasnie w takie wydechy.
Ostatnio edytowano 15/1/2008, 15:32 przez elco, łącznie edytowano 1 raz
Honda VFR 800 FI
-
elco - Moderator
a mi sie tam podoba.... cos innego ale nie w stylu kawy (dla mnie to nowa dziesiatka zasluguje na miano najbrzydszej i to ze spora przewaga nad reszta).... spokojne linie ale dosc agresywne reflektory, dosc ladnie zrobiony wydech, maly zadupek.... taka nowa moda i mi sie podoba
Icid masz troche racji bo z tego co pamietam projektem kierowal jakis zoltek (Japoniec)
Icid masz troche racji bo z tego co pamietam projektem kierowal jakis zoltek (Japoniec)
-
kravec - Administrator
Wedlug mnie to stylistycznie beznadziejna (przynajmniej na foto) zobaczymy jak na zywo sie zaprezentuje. ale w sumie model Ad.2007 o wiele lepszy i powinien zostac na dluzej ale coz.... to tylko moje skormne zdanie szarego czlowieczka a nie desingera Hondy
pozdro for all......!

Honda f4i '01
-
wojtek1303 - Świeżak
niee no niema sie co oszukiwac !! Blady wyglada od przodu jak jakis lytrowy turystyk;/ w porównaniu do konkurencji wyglad to porażka i jeszcze raz porażka!! R1 moze od kilku lat jest prawie identyczna ale tam nie ma sie czego przyczepic poprostu miodzio i wielu tak Twierdzi ze R1 jest kultowa!! a co do Bladego to poprzedni model o wiele ładniejszy!! as jesli Hodzi o moc to jak Honda juz dorównala konkurencji czy nadal z tyłu??
< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
MadboY Ty wkońcu tez masz cos od 1000RR wiec moto napewno nie wyglada brzydziej niz w serii a pomyśl jak bys zalożyl sobie zadupek o nowego bladego do swojej 929 :O ciekawie to by nie wygladalo ;/ pozdr
< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
dołączam sie do opinij ze jest to najbrzydsza z nowości tego roku.. dla mnie jest straszny a najbardziej jednak czepiałbym sie tego wyzej wymienianego juz tlumika.. jest poprostu okropny.. o ile ladniej to wyglada w gsx-rach i r6.. ale na wlasciwa ocene przyjdzie czas prz pierwszych ogledzinach w na ulicy.. nie wiem jak wy ale pamietam jak w 2003 bylem zniesmaczony zx-6r (trolem).. a juz przy pierwszym spotkaniu na drodze zachwycil mnie.. pozdr
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
Blady 2007 naprawdę mi się podobał.
Twarz Bladego 2008 wygląda trochę jak upośledzonego.
To tak jakbyście próbowali brodę przybliżyć do szyi jednocześnie chowając dolną szczękę do tyłu.
http://youtube.com/watch?v=IBjgQQQOoVE
Twarz Bladego 2008 wygląda trochę jak upośledzonego.
To tak jakbyście próbowali brodę przybliżyć do szyi jednocześnie chowając dolną szczękę do tyłu.
http://youtube.com/watch?v=IBjgQQQOoVE
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości