co sądzicie o kawie zzr600 czy warto?
• Strona 2 z 2 • 1, 2
no ze wyskoczyl to moze nie ale ze wybuchł w doslownym slowa tego znaczeniu to tak np W GPZ 500 

< Biker Boyz Team W-ów > CBR & FAZER & FZ6 & GSF 650 Bandit | | http://www.bikepics.com/members/pavlorbr/
- PavloRBR
- Świeżak
icid napisał(a):Szkoda gadać śmiać mi sie chce czekam na cezariusza też napewno będzie miał ubaw. Kolejny 18 latek śmigający pewnie motorowerem wygłasza swoje dziwne teorie, lepiej wlej sobie ten liter oleju do głowy.:D:D
mam 17 lat no i co z tego? Znam typa co ma 16 lat i jako jeden z nielicznych w polsce kręci cyrkle na HC F sportem a po tygodniu od kąd kupił CB500 kręcił normalne cyrkle na oryginalnej zebatce po przesiadce z kibla aeroxa. A ja jeżdże na f3. Przyjechał kiedyś do nas na miejscówke typ kawasaki tylko nie wiem jaki model, chwile pojeździł na kole i mu sie pourywały uchwyty mocowania silnika. I do kawasaki zawsze byłem, jestem, i będe uprzedzony
Bo ja wole jazde na jednym kole ;]
-
kusy - Świeżak
-
icid - VIP Ścigacz.pl
kusy napisał(a):icid napisał(a):Szkoda gadać śmiać mi sie chce czekam na cezariusza też napewno będzie miał ubaw. Kolejny 18 latek śmigający pewnie motorowerem wygłasza swoje dziwne teorie, lepiej wlej sobie ten liter oleju do głowy.:D:D
mam 17 lat no i co z tego? Znam typa co ma 16 lat i jako jeden z nielicznych w polsce kręci cyrkle na HC F sportem a po tygodniu od kąd kupił CB500 kręcił normalne cyrkle na oryginalnej zebatce po przesiadce z kibla aeroxa. A ja jeżdże na f3. Przyjechał kiedyś do nas na miejscówke typ kawasaki tylko nie wiem jaki model, chwile pojeździł na kole i mu sie pourywały uchwyty mocowania silnika. I do kawasaki zawsze byłem, jestem, i będe uprzedzony
wiesz co był tu kiedys takie jeden tym zwał sie vco i on tez mial kumpli ktorzy mieli 16lat i jezdzili 200 na jednym kole r1 handlowam motocyklami itp i tak samo twoj 16kolega robi nie wiadomo co. Ciekawe ile osob ci w to uwierzy pewnie nikt tak jak tamtemu ktory dawno dostal bana
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
co tak się burzycie ja kupiłem ZZR jak w temacie , i jest ok ,żeby jezdzić ok trzeba mieć troche poukładane pod czaszką i uzyć mózgu. Icdc dzięki za porade w sprawie oponki miałes racje , pytanko o napęd ta kawa to zzr 600e jaki łańcuch 530 czy 520 ? cyba 530 i zębatki 16 przód i 48 tył prosze o info.
-
MATRIX123 - Świeżak
Zależy od zębatek z tego co wiem były różne opcje, najlepiej kupić kompletny napęd albo ściągnąć łańcuch na przymiarke.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
wlasnie najlepiej kupic kompletny naped... bo jak sie wymienia lancuch to trzeba tez i zebatki i naodwrot bo jak masz zjehane zebatki to i lancuch **** strzeli
nsr125------>dr350
- patrykmulek
- Bywalec
Kurde widze że wy jacyś zacofanie niektórzy jesteście. To że ktoś ma 16 czy 17 lat to nie może kręcić cyrkli? Wpisz sobie na youtube "pasio" to zobaczysz jak typ jeździ. Jak nie wierzycie to wynika tylko z tego że niewiele macie pojęcia o stuncie i rozpoznanie w temacie.
KURDE PAZUR, RUDISZ, WIDZISZ A NIE GRZMISZ, POWIEDZCIE IM COŚ :/
KURDE PAZUR, RUDISZ, WIDZISZ A NIE GRZMISZ, POWIEDZCIE IM COŚ :/
-
kusy - Świeżak
nie bede sie z toba klucil mi to rybka ale mam swoje zdanie na ten temat. vco tez mowil ze nic dziwnego ze handluje motocyklami i jest doswiadczony.
nsr125------>dr350
- patrykmulek
- Bywalec
Dajcie spokój nieletni w myśl prawa nie mogą prowadzić motocykla więc szkoda sie wdawać w dyskusje, ja też zaczynałem jak miałem 16 lat i też mi sie wydawało że śmigam super. Rozbiłem sie i rura zmiękła. Właśnie mjia 9 rok jak jeżdże i nie chce mi sie dyskutować z dzieciakami typu VCO czy Pan_blancik_15. KOLEGA ZAPYTAŁ O MOTO, DOSTAŁ ODPOWIEDŹ, KUPIŁ I TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.
-
icid - VIP Ścigacz.pl
Nie zbanowali mnie z sp tylko chciał zobaczyć co sie tutaj dzieje ale widze że nie ma nawet z kim pogadać. No jestem dzieckiem i co z tego? Wiem że nie jeżdże rewelacyjnie ale równowage opanowałem i wolną prawie też więc w czym problem? Ze dzieciom nie wolno jeździć to nie znaczy że nie umią jeździć.
-
kusy - Świeżak
kusy napisał(a):Nie zbanowali mnie z sp tylko chciał zobaczyć co sie tutaj dzieje ale widze że nie ma nawet z kim pogadać. No jestem dzieckiem i co z tego? Wiem że nie jeżdże rewelacyjnie ale równowage opanowałem i wolną prawie też więc w czym problem? Ze dzieciom nie wolno jeździć to nie znaczy że nie umią jeździć.
tu jest problem innej natury. Młodym ludziom się tylko wydaje że umieją jeździć i już opanowali motocykl. Później taki dzieciak będzie mial zły dzień, czy zechce zaszpanować przed dziewczyną lub kumplami przyciśnie gdzieś po garach, coś mu wyskoczy, czy nie da rady zacieśnić ją w winkiel i już leży.
Prawda jest taka że nic nie umiesz...i każdy "młody" motocyklista nic nie umie....ma tylko zakichane pozory doświadczenia które go gubią. Natomiast starszych gubi rutyna.
Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
• Strona 2 z 2 • 1, 2