honda cbr600 f4 i 1 sciagacz w moim zyciu dorzadzcie????????
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
nonamee napisał(a):Jeżeli na początku nie dasz się pokusić to na pewno będzie dobrze potem to już bułka z masłem
no ja mysle ze bedzie git

ogar 205 --> simson skuter --> wsk 125 i 175 --> gilera XR2 125 --> CBR f4 99 --> 636 04
-
Topic - Świeżak
Leżekusy napisał(a): Miałem honde 4 takt 110 półautomat i przeżuciłem sie na cbr F3 i po tygodniu już latałem na kole po kilka latarni

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
czemu lezysz ? widac sa geniusze wsrod nasicid napisał(a):Leżekusy napisał(a): Miałem honde 4 takt 110 półautomat i przeżuciłem sie na cbr F3 i po tygodniu już latałem na kole po kilka latarni![]()
![]()
ogar 205 --> simson skuter --> wsk 125 i 175 --> gilera XR2 125 --> CBR f4 99 --> 636 04
-
Topic - Świeżak
Icid- nie każdy musiał uczyć sie miesiącami puszczać dobrze sprzęgło po przesiadce z 125 na 600
ja też wcześniej jeździłem przerobioną wsk 125 ze stelażem po 10, 15 latarni albo i więcej i wiedziałem mniej więcej co i jak ale jednak całkiem inaczej. CBR kupiłem pod koniec września a do tej pory na kole moge w balansie juz jechać ile chce oczywiście bez przesady (nie po kilka dziesiąt km) ale po kilka tylko zeby była prosta i równa droga. A na ten sezon planuje nauczyć sie cyrkli. Zreszto zobacz sobie w moją galerie to zobaczysz jak śmigam. Wolną już powoli łapie tylko mam oryginalną zębatke jak narazie bo mi łańcucha brakuje. Wpisz na youtube kusy6 to tam są moje filmy. Po tygodniu od zakupu nie latałem po kilka latarni w równowadze ale na przyspieszeniu już z 2,3 latarnie byłem w stanie przejechać na kole

Bo ja wole jazde na jednym kole ;]
-
kusy - Świeżak
Co to jest "honda 4 takt 110 półautomat"?
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Z tego co wiem to 110cc 4T i półautomat to domena chinoli tzw. ,,Silnik na licencji hondy" i ten człowiek rozpisuje sie na temat jakości kawasaki
:D

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Ja na pierwszy motor zafundowalem sobie Fireblada 900RR Sc- 33 i jakoÅ› daje rade:) Chociaz nie powiem na poczatku bylem w dosyc ciezkim szoku, ale trening czyni mistrza, jezdzic trzeba z glowa zeby jej nie stracic :p Pozdro
FireBlade sc-33 '96
- Katana
- Świeżak
Icid myslisz siÄ™.
Honda Ct110 i to jest typowa honda a nie jakaś licencja. Jeździłem na niej rok bo wcześniej miałem kilka innych motorów (motorowerów). Zobacz sobie w google, wygląda jak nowoczesny komar. Tym sie nie dało stuntować ale miałem i mam wsk przerobioną i na niej zacząłem
Honda Ct110 i to jest typowa honda a nie jakaś licencja. Jeździłem na niej rok bo wcześniej miałem kilka innych motorów (motorowerów). Zobacz sobie w google, wygląda jak nowoczesny komar. Tym sie nie dało stuntować ale miałem i mam wsk przerobioną i na niej zacząłem
Bo ja wole jazde na jednym kole ;]
-
kusy - Świeżak
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Hehe śmigam, MrRat teraz przywozi swoją zx9 jest jeszcze 2 ziomków na choperach
więc w tym sezonie będzie nas już kilku
:D

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Panowie przejdzcie na PW i nie robcie smietnika z tematu
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
Pozwoliliśmy sobie ponieważ w temacie od dłuższego czasu nic sie nie działo więc można go chyba spokojnie zamknąć 

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Witam Wszystkich... Jestem tu nowy i mam takie małe pytanie.
Jeżdże od 2 lat. na Cbr 125 R, i też chciałem przesiąść na F4i, i tu takie pytanie, czy nie lepiej byłoby zdławić moc do 60km. i po sezonie odblokować do 110km. ? Co sądzicie ? Jeśli chodzi o jazde motorem to jestem raczej spokojnym czlowiekiem. Poradziłbym sobie ? Pozdrawiam
Jeżdże od 2 lat. na Cbr 125 R, i też chciałem przesiąść na F4i, i tu takie pytanie, czy nie lepiej byłoby zdławić moc do 60km. i po sezonie odblokować do 110km. ? Co sądzicie ? Jeśli chodzi o jazde motorem to jestem raczej spokojnym czlowiekiem. Poradziłbym sobie ? Pozdrawiam

- Charles
- Świeżak
W nawiÄ…zaniu do tematu;
też myśle o F4 ale zastanawiam się nad modelem tj wersja z laczonym siedzeniem czy wersja z dzielonymi siedzeniami... jakie sa roznice? slyszalem ze ze wersja dzielona jest bardziej usportowiona? to prawda?
Jakie siedzisko jest wygodniejsze?
Słyszalem ze f4 jest lagodny w porownaniu do inncyh motocykli.. a co myslicie o r6 ? jest miedzy nimi duza roznica?
też myśle o F4 ale zastanawiam się nad modelem tj wersja z laczonym siedzeniem czy wersja z dzielonymi siedzeniami... jakie sa roznice? slyszalem ze ze wersja dzielona jest bardziej usportowiona? to prawda?
Jakie siedzisko jest wygodniejsze?
Słyszalem ze f4 jest lagodny w porownaniu do inncyh motocykli.. a co myslicie o r6 ? jest miedzy nimi duza roznica?
Miec marzenia, doczekac ich spełnienia...
CBR f4 05r

CBR f4 05r

- OgorOgorek
- Świeżak
My mamy to wiedzieć czy sam powinienneś? Zrób jazde próbną i będziesz wiedział czy czujesz sie gotowy czy jeszcze nie.Charles napisał(a):Witam Wszystkich... Jestem tu nowy i mam takie małe pytanie.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
w sumie nie wiem co znaczy w twoim znaczeniu "jestem raczej spokojnym czlowiekiem"
ale jesli cos ci to pomoze to zalaczam linka do moich filmikow nakreconych zaraz po kupnie wlasnie f4. co prawda bez wtrysku ale to duze podobienstwo do f4i.
http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type=
nic specjalnego w nich nie ma bo to zaraz po kupnie bylo i nawet ciuchow jeszcze nie mialem. przesiadlem sie ze 125 wlasnie i to jeszcze do tego kilka lat przerwy bez moto mialem wiec uwazam ze spokojnie da sie przyzwyczaic do 110km. powodzenia

http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type=
nic specjalnego w nich nie ma bo to zaraz po kupnie bylo i nawet ciuchow jeszcze nie mialem. przesiadlem sie ze 125 wlasnie i to jeszcze do tego kilka lat przerwy bez moto mialem wiec uwazam ze spokojnie da sie przyzwyczaic do 110km. powodzenia
-
Topic - Świeżak
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości