Jaka dobrac tylna zebatke do CBR RR
• Strona 1 z 1
Jaka dobrac tylna zebatke do CBR RR
Siema. No jeszcze fury nie kupilem ale mecza mnie niektore sprawy. Chcac wymienic tylna zebatke aby moto bylo bardziej zrywniejsze ''na kolo'' jak to dobrac? Chyba nie potrzebuje takiej wielkosci jak prawie felga,bo nie zamierzam startowac w zawodach ani jakims kozakiem w super wyczynach nie jestem /jeszcze
/ Czy ktos mi przyblizy ten temat? Jak jest z lancuchem? Czy trzeba cos przerabiac przy wachaczu? I jak moto sie zachwuje z taka wieksza zebatka? O ile zmniejsza sie predkosc? Jakie koszta? O ile latwiej kontrolowac sprzeta? Z gory dzieki i pozdro.

- POLSKI
- Świeżak
To,ze jeszcze nie kupilem fury nie oznacza,ze jestem marzycielem o niej tylko chce to wszystko wiedziec juz teraz bo jak przyjade do Polski kupic moto bede mial tylko pare dni na kupno,zarejestrowanie i ewentualne sprawdzenie sprzeta i zamontowanie innych gadzetow dla wlasnych potrzeb.
Myslalem,ze zostane zasypany odpowiedziami...
Myslalem,ze zostane zasypany odpowiedziami...
- POLSKI
- Świeżak
-
krzychu8463 - Świeżak
No dobra, jak kupie moto to najpierw posmigam z pol roku i zobacze jak bedzie. A chcialem zmieniac bo gdy jezdzilem np. KLX650 wersja 'cywilna' to na kolo tylko ze sprzegla... a jak sie przesiadlem na wersje 'R' to piekielko. Na kolo z gazu na 3-biegu. A roznica byla w tylnej zebatce... Kolesie co naprawde dobrze wymiataja na sportach klasy 1000, powiedzieli ze sie boja na tym jezdzic z czego jeden zaliczyl przyjemne plecy .. Bo myslal,ze trzeba strzelic ze sprzegla
ale strat nie bylo.

- POLSKI
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości