Cos o cbr929 !!
• Strona 1 z 1
Cos o cbr929 !!
Witam
Mysle nad kupnem motorka i glownie interesuje mnie cos z cbr, chociaz jakas zx9 czy r1 tez wchodzi w gre. Pytanie glównie kieruje do tych osób co mają lub mieli kontakt z cbr 929 z okolo 00-01 r Ogladalem jedno moto stan zewnetrzny igla itp kiedy silnik odpalil to taki delikatny szum slychac (nie jestem znawca ale napewno to nie jakies zawory) wlasciciel mowil ze to normalne w tych motocyklach ze to sa motory na wtrysku i ze inaczej chodza posiada 2 taka sama i zapewnial ze tak samo chodzi i ze to nic nie jest zlego. chce kupic motorek okolo 13 kola, pozdrawiam i bede wdzeiczny za jakies madre rady:) co sprawdzic przy ogledzinach w tym modelu
Mysle nad kupnem motorka i glownie interesuje mnie cos z cbr, chociaz jakas zx9 czy r1 tez wchodzi w gre. Pytanie glównie kieruje do tych osób co mają lub mieli kontakt z cbr 929 z okolo 00-01 r Ogladalem jedno moto stan zewnetrzny igla itp kiedy silnik odpalil to taki delikatny szum slychac (nie jestem znawca ale napewno to nie jakies zawory) wlasciciel mowil ze to normalne w tych motocyklach ze to sa motory na wtrysku i ze inaczej chodza posiada 2 taka sama i zapewnial ze tak samo chodzi i ze to nic nie jest zlego. chce kupic motorek okolo 13 kola, pozdrawiam i bede wdzeiczny za jakies madre rady:) co sprawdzic przy ogledzinach w tym modelu
929 dlaczego honda ? bo .... HONDA TO HONDA;D
- goOly19
- Świeżak
Jeśli chodzi o kulturę pracy silnika to spokojnie, ten typ tak ma. Temat był już kilkakrotnie poruszany na forum www.fireblade.pl
Polecam odwiedzić stronkę i zgłębić temat. Znajdziesz tam wszystkie potrzebne info ma temat Fajerów...
Polecam odwiedzić stronkę i zgłębić temat. Znajdziesz tam wszystkie potrzebne info ma temat Fajerów...
<Honda CBR 954 RR>
-
daniello22 - Świeżak
za 13 tysiów 929
Dobra cena....,za dobra wgm

Dobra cena....,za dobra wgm

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
dokładnie 13 tyś za 00-01r. 929?? mhhh może z dwoma rysami, po pociągu 

Fazer 600 - sprzedany.
GSX-R 750 K6 - już MAM
GSX-R 750 K6 - już MAM

-
Patryk_1979 - Świeżak
No pewnie za 13k sie kupi 5 razy malowana, bo wlascicielowi sie kolor nie podobal 

f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
to zależy do czego ten motor ci potrzebny i na czym ci zależy,,,bo jak masz ochote troche poszalec i często stawiać moto na gumę to honda jest solidna i ma silnik prawie nie do zajebania dla takich amatorskich zabaw,,,jeśli chodzi ci o niezawodność i osiągi to kawa jest super,szybka i dobra do jazdy zarówno na gumie jak i na wypady weekendowe ,,jeśli chodzi o r1 to tylko powyżej 2004 bo te starsze bardzo awaryjne...no i to zabawka na lans i dla wprawionych bo zapierdala ....
choć w testach z 2001r przegrywa z ZX9R..
a moje prywatne zdanie to Kawasaki ZX9R te juz z nową ramą bo stare mają tendecje do pękania
choć w testach z 2001r przegrywa z ZX9R..
a moje prywatne zdanie to Kawasaki ZX9R te juz z nową ramą bo stare mają tendecje do pękania
www.forum.kawasaki.pl | | Kawasaki ZX-9R 00`
-
Rawro - Świeżak
co wy mówicie przeciez kupi za 13 k "(bez)wypadkową" sprowadzana z krajów zachodnich
goOly19 mysle ze z tego co podaleś to 929 będzie najlepszym wyborem bo moto i sprawdzone , nie zawodne, ładne, poszalec sie da, trwałe

goOly19 mysle ze z tego co podaleś to 929 będzie najlepszym wyborem bo moto i sprawdzone , nie zawodne, ładne, poszalec sie da, trwałe

Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
zx9r kawasaki od 2000r. aż do końca produkcji jest najsłabsze w swojej klasie, praktycznie w każdym departamencie. Jedynie komfortem może trochę nadrabiać.
http://www.bikepics.com/members/cichy929/ | SMR450/YZ125
-
cichy - VIP Åšcigacz.pl
Cichy nie dokuczaj innym
Zabiles teraz całą wiare Rawro w swojego sprzęta,jestes bezduszny

Zabiles teraz całą wiare Rawro w swojego sprzęta,jestes bezduszny

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości