co myślicie na temat tej CBR 600F
• Strona 1 z 1
co myślicie na temat tej CBR 600F
--------------------------------------------------------------------------------
j pojawilo sie ogloszenie na stronie importera tj.MOTONITA z Podkowy Leśnej,mają cbr z 99r. z przebiegiem 50 tyś km.
Waszym zdaniem warto sie zainteresowć,czy ten przebiego to przesada,okreslają sprzet jako bezwypadkowy w b.d stanie,coś opuszczą z ceny
link do ogłoszenia
http://motonita.otomoto.pl/index.php?se ... id=M396129
co myslicie
pozdrawiam
j pojawilo sie ogloszenie na stronie importera tj.MOTONITA z Podkowy Leśnej,mają cbr z 99r. z przebiegiem 50 tyś km.
Waszym zdaniem warto sie zainteresowć,czy ten przebiego to przesada,okreslają sprzet jako bezwypadkowy w b.d stanie,coś opuszczą z ceny
link do ogłoszenia
http://motonita.otomoto.pl/index.php?se ... id=M396129
co myslicie
pozdrawiam
- marsyÅ›
- Świeżak
-
M. - Świeżak
z handlarzami ciezko sie dogadac odnośnie ceny..
przynajmniej przebieg nie cofany... Z tego roku wiekszosc motocykli ma po 40tyś , tyle ze 80% ma cofane liczniki do sprzedaży.
tylko cena troche z kosmusu. Za 15 koła mozna dostac f4i , troche mocniejsza , już na wtrysku itd.
przynajmniej przebieg nie cofany... Z tego roku wiekszosc motocykli ma po 40tyś , tyle ze 80% ma cofane liczniki do sprzedaży.
tylko cena troche z kosmusu. Za 15 koła mozna dostac f4i , troche mocniejsza , już na wtrysku itd.
- pk.
- Świeżak
Ja tam z tymi handlarzami to bym uwazal,wiadomo-nie wolno wszystkich wrzucac do jednego wora,ale 80% to krętacze i łobuzy
Zazwyczaj moto jest "panie igła,super,extraaa rewelacja"
Tyle ze:
-on musi po to jechac za granice,(jak juz wiemy,tam ceny motocykli sprawnych,w stanie bdb nie sa wcale nizsze,-mało tego nawet wyzsze niz u nas!)
-zazwyczaj handluje z kims,wiec zarobek do podziału...
Krótko mówiac,oni z tego żyją,więc zrobia wszystko zeby wepchnąc komus sprzeta,sprawnego,nie sprawnego-liczy sie KASA.
Jak motocykl- to od motocyklisty,ale to moje skromne zdanie

Zazwyczaj moto jest "panie igła,super,extraaa rewelacja"
Tyle ze:
-on musi po to jechac za granice,(jak juz wiemy,tam ceny motocykli sprawnych,w stanie bdb nie sa wcale nizsze,-mało tego nawet wyzsze niz u nas!)
-zazwyczaj handluje z kims,wiec zarobek do podziału...
Krótko mówiac,oni z tego żyją,więc zrobia wszystko zeby wepchnąc komus sprzeta,sprawnego,nie sprawnego-liczy sie KASA.
Jak motocykl- to od motocyklisty,ale to moje skromne zdanie

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
"panie hłonda to je hłonda, to byde panie dugo jiździc"
ale powiem tak:
od hanlarza bym nie kupił, no chyba że od jakiegos kumpla czy cos to co innego,
za 15 k to tak jak koledzy napisali masz f4i no ale nie wiem czy w taki rewwlacyunym i wiarygodnym stanie,
zima idzie to moto bedzie pełno na sprzedaż więc szukac i jeszcze raz szukac
powodzenia
ale powiem tak:
od hanlarza bym nie kupił, no chyba że od jakiegos kumpla czy cos to co innego,
za 15 k to tak jak koledzy napisali masz f4i no ale nie wiem czy w taki rewwlacyunym i wiarygodnym stanie,
zima idzie to moto bedzie pełno na sprzedaż więc szukac i jeszcze raz szukac

Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
ja też byłem i ją oglądałem,,tak to spoko i widać co gdzie było robione...ale też nie kupiłem jej bo ma duży przebieg i sporo chcą,,,,po prostu droga jak cholera,sam poczekałem i kupiłem kawe zx9r z 2000r stan igiełka za mniejsze pieniądze 

www.forum.kawasaki.pl | | Kawasaki ZX-9R 00`
-
Rawro - Świeżak
jest od tego odpowiedni dział, więc po co zamieszanie robicie ?
Pozdr
P.S Moderzy śpią
Pozdr
P.S Moderzy śpią

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości