africa twin czy suzuki bandit....?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
africa twin czy suzuki bandit....?
witam zastanawiam sie nad zakupem motocykla do niedawna w gre wchodziła tylko africa twin 750 ale sasiad podsunoł mi pomysł z suzuki banditem1200 nie liczy sie dla mnie przyspieszenie czy tez jakies nadludzkie osiagi ale chodzi mi o wygode , niezawodnosc , serwisowanie , łatwosc opanowania , i zachowania sie maszyn na trasach i w miescie ......zaznaczam ze nie jestem za wysoki....jakies 165 cm
....
prosze o pomoc
POZDRAWIAM

prosze o pomoc
POZDRAWIAM
- szypowski1
- Świeżak
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
-
OUTLAW. - Świeżak
ej czemu się nabijacie !!!!!!!!! ja mam pomysła dla kolegi
niech weźnie założy kufry i zaleje betonem to zawieszenie troche siądzie i będzie git;) nie no żart:)
może on chce parkować opierając moto o coś?? albo ubierze buty z grubą podeszwą??
wsumie to niewiem
sorki ze się też trosze nabijałem
ja bym brał bandita ale z cm możesz mieć ciężko

może on chce parkować opierając moto o coś?? albo ubierze buty z grubą podeszwą??
wsumie to niewiem
sorki ze się też trosze nabijałem

ja bym brał bandita ale z cm możesz mieć ciężko
Husqvarna TE 250 i co tu dużo mówić 

- Lucek
- Świeżak
Re: africa twin czy suzuki bandit....?
szypowski1 napisał(a):witam zastanawiam sie nad zakupem motocykla do niedawna w gre wchodziła tylko africa twin 750 ale sasiad podsunoł mi pomysł z suzuki banditem1200 nie liczy sie dla mnie przyspieszenie czy tez jakies nadludzkie osiagi ale chodzi mi o wygode , niezawodnosc , serwisowanie , łatwosc opanowania , i zachowania sie maszyn na trasach i w miescie ......zaznaczam ze nie jestem za wysoki....jakies 165 cm....
prosze o pomoc
POZDRAWIAM
Przejdź sie do kilku salonów i sam sie przekonaj jaki moto bedzie dla ciebie odpowiedni! Co do wypowiedzi moich poprzedników to niestety są poniżej jakiegokolwiek poziomu, przykre.
Pozdrawiam.
MZ ETZ 250
Honda CX 500 Euro
Honda Pan Euro ST 1100
Honda CX 500 Euro
Honda Pan Euro ST 1100
- abm
- Świeżak
jak już cos to bandit ale raczej 600 jesli chodzi o odpanowanie maszyny, wygode itd. mówisz że nie chodzi ci o osiągi, wiec ja polecam bandita. wersja S z owiewką da Ci tej wygody jeszcze więcej... pozdro
Yamaha R1 RN19 

-
GregorMoto - Bywalec
abm twoj poziom jest za to wysoki jak motorynka bez kół.....chłopak ma 165 cmm i pyta czy africa czy bandit to juz jest smieszne polecamnajpierw usiasc na motorze a nie wybierać oczami z gazety co kupić..........pozdrawiam tych z wysokim poziomem
nx 650
-
kamell - Świeżak
Przy twoim wzroście Africa niestety odpada. Jak na moim dr 800 (ma podobne wymiary jak Africa) wsiadł znajomy - koło 170-175 to musiał stawać na palcach co jest męczące, mało praktyczne i łatwo może doprowadzić do różnych przygód, nie dasz rady się sprawnie podeprzeć na światłąch itp. Popatrz na swój wzrost z innej strony: mnóstwo innych motocykli jest dostosowanych właśnie dla Ciebie, możesz jeździć i nie czuć bólu stawów. Ech! Czasem żałuję że to nie Norwegia czy Szwecja jest głównym producentem motocykli a właśnie Japonia, gdzie przeciętny wzrost jest nieco inny od mojego.
- Haemophilus
- Świeżak
kamell napisał(a):abm twoj poziom jest za to wysoki jak motorynka bez kół.....chłopak ma 165 cmm i pyta czy africa czy bandit to juz jest smieszne polecamnajpierw usiasc na motorze a nie wybierać oczami z gazety co kupić..........pozdrawiam tych z wysokim poziomem
Możesz mi powiedzić o co ci chodzi z tym "wysokim poziomem"? Jak nie wie czy sięgnie to chyba najlepiej bedzie jak sprawdzi? A o obnizonych siedzeniach kiedyś słyszałeś? Jakis dziwny jesteś kolego, ja jak chcę coś kupić to najpierw to idę dokładnie obejrzeć, względnie przymierzyć, zazwyczaj oglądam kilka rzeczy, żeby mieć odpowiedni punkt odniesienia. W przypadku auta czy motocykla przed kupnem zawsze umawiam się na jazdę testową ale to dla kolegi chyba także jest jakimś dziwacznym zachowaniem. Reasumując nie rozumiem o co sie kolega przyczepił, widocznie kolega kupuje moto na podstawie opini z forum lub gazet.
Pozdrawiam.
MZ ETZ 250
Honda CX 500 Euro
Honda Pan Euro ST 1100
Honda CX 500 Euro
Honda Pan Euro ST 1100
- abm
- Świeżak
Panowie, nie unoście się
Faktyucznie Africa do tego wzrostu może być kłoptliwa, a i samo obniżenie kanapy pewnie nie wystarczy. Tak się nie zyska 10cm
Proponuje przymierzyć się do B6, jeśli osiągi się drugoplanowe, no chyba, że twoja masa przekracza 100kg - przyda się wtedy moment B12.

Faktyucznie Africa do tego wzrostu może być kłoptliwa, a i samo obniżenie kanapy pewnie nie wystarczy. Tak się nie zyska 10cm

Proponuje przymierzyć się do B6, jeśli osiągi się drugoplanowe, no chyba, że twoja masa przekracza 100kg - przyda się wtedy moment B12.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
kamell napisał(a):brak inteligencji brak słów:(
Widzę, że lubisz obrażać innych, kiedy mają inne zdanie, to przykre i świadczy o braku kultury i dobrego wychowania. Mam do ciebie jeszcze jedną prośbę, kiedy chcesz coś przekazać innym w formie pisemnej, to bardzo proszę stosuj się do reguł gramatycznych i interpunkcyjnych oraz buduj zdania w sposób zrozumiały. Bełkot jest zaraźliwy i trudnoprzysfajalny. Co do inteligencji to pozostawiam ocenę innym uzytkownikom forum.
Pozdrawiam, mimo wszystko!
MZ ETZ 250
Honda CX 500 Euro
Honda Pan Euro ST 1100
Honda CX 500 Euro
Honda Pan Euro ST 1100
- abm
- Świeżak
zakladajac ze twoje doswiadczenie z motocyklem jest zerowe masz prawko niecaly rok oprocz tych 20godzin na kursie motocyklem jechales tylko raz przez jakies 10 km moim motocyklem z moja *** na pokladzie to radze zajrzec do pierwszego tematu na tym forum
Wyciąłem resztę bo nic nie wnosi do tematu. Prywatne wycieczki na priva proszę, a na forum - trzymaj poziom.
Buractwu dziękujemy
Terror
Wyciąłem resztę bo nic nie wnosi do tematu. Prywatne wycieczki na priva proszę, a na forum - trzymaj poziom.
Buractwu dziękujemy
Terror
FZR 1000 92 r STREETFIGHTER
-
nurczas - Świeżak
kamell napisał(a):w 2008r ma wejsc bandit 80 z mozliwoscia zarejestrowania na 50 troszke musisz poczekać.......
To chyba z poziomem twoich wypowiedzi jest cos nie tak
abm dal konkretna rade, ktora ty zreszta powtorzyles
co do inteligencji po wypowiedziech chocby w tym temacie, wnioskuje,ze abm wykazuje wyższy poziom niż ty
kamell zastanow sie dwa razy zanim cos napiszesz i pisz zrozumiale dla innych[/quote]
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
na codzien jezdze hayka ale w czerwcu kupilem afrike .specjalnie na urlop na islandii,ktory udal sie jak nigdy.za model z 1997 roku z 10210 km i nowym stanie dalem 3500 euro.mysle ze to okazja jakich malo.moge polecic i zachwalac.jednak mysle ze pomimo ze honda nie jest ciezkim motocyklem jest troche zawysoka dla ciebie.jak dolozysz kufry i jakis pakun nie mowiac o 2 osobie to chyba bedziesz mial problemy.wiecej na moim mailu:MQ21@onet.eu
- rafal myczek
- Świeżak
Dla niskich motocyklistów dobre są chopery, np virago. Nisko osadzona kanapa nadaje sie dla kogoś kto ma 165. Znam osoby, które nie dosięgały do ziemi i żeby nie stawac na palcach obniożali tyle zawieszenia. I jakoś dają rade. Wszystko da sie zrobic jak sie chce.
- bandit'a
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości