Dla czego litrowe motocykle?
• Strona 1 z 1
Dla czego litrowe motocykle?
Bylem v Polsce v kazde wiosce jest policia.....Radarowa kontrola...a 40km/hod.U nas je troche lepsze 

Oro,CZECHY
-
oro44s - Świeżak
bo u nas jest taki megaburdel i nikomu sie nie chce poprawic rozwiazan komunikacynych/stanu drog. Przeciez o wiele latwiej postawic znak z absurdalnym ograniczeniem predkosci. Niedlugo to kaza wysiasc i pchac te samochody/motocykle
A litrowe motocykle kupuja i co jezdza po niemieckich autostradach usytuowanych np na trasie pomiedzy warszawa a krakowem
A litrowe motocykle kupuja i co jezdza po niemieckich autostradach usytuowanych np na trasie pomiedzy warszawa a krakowem

Ostatnio edytowano 8/10/2007, 21:21 przez siekson, łącznie edytowano 1 raz
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
oro,ja jechalem z Włoch,miesiac temu.
O godzinie 4:08 w nocy!!!,zrobili mi fotke panowie policjanci we wiosce gdzie byly moze 3 domy,pozniej ruszyli za mna swoja FelicjÄ…,niedaleko Olomouc.
Musialem (tzn wolałem) im dac łapówe-zreszta jasno dali mi to do zrozumienia ze tego oczekuja,wiec 50 euro poszlo sie ****,pomijam fakt ze czesi chyba nie lubią polaków.Gdy zaczał mi mówic jakie konsekwencje mnie czekaja po przekroczniu o 31km/h predkosci w terenie zabudowanym,to mi sie gorąco zrobiło,radze omijac to państwo kierujac sie na południe Europy..
O godzinie 4:08 w nocy!!!,zrobili mi fotke panowie policjanci we wiosce gdzie byly moze 3 domy,pozniej ruszyli za mna swoja FelicjÄ…,niedaleko Olomouc.
Musialem (tzn wolałem) im dac łapówe-zreszta jasno dali mi to do zrozumienia ze tego oczekuja,wiec 50 euro poszlo sie ****,pomijam fakt ze czesi chyba nie lubią polaków.Gdy zaczał mi mówic jakie konsekwencje mnie czekaja po przekroczniu o 31km/h predkosci w terenie zabudowanym,to mi sie gorąco zrobiło,radze omijac to państwo kierujac sie na południe Europy..

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
AZX napisał(a):Te motocykle kupowane są przez optymistów którzy wieżą że u nas też kiedyś powstaną dobre drogi
Dokładnie

Motur nigdy nie umiera
Motur jest wieczny 

-
Adamo _CBR - Świeżak
Jechałem wczoraj Suzuki gs 500 po sieradzu i przy 60 na godzine pare razy zrobiło mi sie gorąco
Pozmazywane linie dziury koleiny rewelka dobre miejsce na crosa 

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości