kto wystawi opinie na temat suzuki bandit 400
• Strona 1 z 1
kto wystawi opinie na temat suzuki bandit 400

Ciekaw jestem jak z częściami do tego, czy są jakieś używane czy tylko salon mnie ratuje bo z tego co wiem to z byt wiele to ich nie wyszło.
Jak to jeździ? czy ma wystarczająco mocy do dość dynamicznej jazdy itp.
Pozdro!!
czekam na jakiegoś właściciela suzuki bandit 400 który mi przybliży ten motor!!!

-
puchi1990 - Świeżak
chłopie daj zyc przy niedzieli!
jedyne co Ci moge doradzic to:
"szukaj szarik szukaj"
jedyne co Ci moge doradzic to:
"szukaj szarik szukaj"

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
mlody napisał(a):chłopie daj zyc przy niedzieli!
Hehe dokładnie

Motur nigdy nie umiera
Motur jest wieczny 

-
Adamo _CBR - Świeżak
to ja się trochę poświęcę chodź jest niedziela:)
Jeśli chodzi o części to nie ma problemu z używanymi...jest ich pełno i można powiedzieć że są tanie...Jeśli chodzi o jazdę to ten "mały" bandit ma dość ostrą charakterystyke przebiegu momentu...więc zapewni Ci dużo radochy z jazdy na początku. Nie jest to motocykl paliwożerny więc Cię nie zje żywcem:)
Ok...ja już uciekam bo jutro na studia:(
trzymać się chłopaki...
Jeśli chodzi o części to nie ma problemu z używanymi...jest ich pełno i można powiedzieć że są tanie...Jeśli chodzi o jazdę to ten "mały" bandit ma dość ostrą charakterystyke przebiegu momentu...więc zapewni Ci dużo radochy z jazdy na początku. Nie jest to motocykl paliwożerny więc Cię nie zje żywcem:)
Ok...ja już uciekam bo jutro na studia:(
trzymać się chłopaki...
Bandit 1200
-
Kedar-88 - Stały bywalec
Kedar-88 napisał(a):Jeśli chodzi o części to nie ma problemu z używanymi...jest ich pełno i można powiedzieć że są tanie.....
No ale o czym tu mowa?
Uzywana co np? Amortyzatory?,nie orientuje sie jak z to jest z czescami do malego bandyty,jesli juz jakas uzywka to rozumiem ze : lampa,blotnik,bak,zegary itp..chyba nie bedziecie kupowac uzywanego napędu

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Z częściami nie jest źle. Problem w tym, że większość modeli to import z Japonii lub GB. W dużej części pasują z dużego brata - popytaj w serwisach - wszystko jest do kupienia. Z drugiej jednak strony - on się prawie w ogóle nie psuje a eksploatory są od ręki.
świetny motorek dla początkującego - dużo więcej frajdy niż z GS (wiem to z pierwszej ręki bo z mojej
) Obejrzyj dokładnie dany model - najlepiej z kimś w temacie i nie zastanawiaj się - będziesz zadowolony (rozejrzyj się jeszcze za CB 400 - niepozorny mały diabeł, też Japończyk)
świetny motorek dla początkującego - dużo więcej frajdy niż z GS (wiem to z pierwszej ręki bo z mojej

Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości