Zobacz wÄ…tek - Gdzie kupic czesci
NAS Analytics TAG

Gdzie kupic czesci

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Gdzie kupic czesci

Postprzez patlys » 4/10/2007, 12:56

Wiem że może to nie ten temat ale mam problem gdyż potrzebuje czesci do kawasaki zxr 400. Dokladnie chodzi mi o głowice...nigdzie nic nie mogę znaleźć. Na allegro nie ma a przegladam je juz od jakiegos miesiaca lub lepiej:/ Motor stoi u mechanika który tez sie piekli ze zajmuje mu miejsce. Czy sa jakies miejsca, giełdy, strony internetowe, bazary które sie specjalizują w czesciach do motocykli? Pisze tutaj bo juz nie wiem gdzie szukac :?
patlys
Świeżak

Postprzez icid » 4/10/2007, 20:25

Tak są strony na tym forum nawet całkiem sporo, na tych właśnie stronach 90% ludzi min. ja odradza zakup zxr 400 z oczywistych względów. Najpierw głowica po chwili zazwyczaj panewki no i części których nigdzie nie ma. Najprościej poszukać drugiego silnika a pozostałe części ze starego napewno ci sie przydadzą :) :) :) Ew możesz zależnie od tego co sie stało pospawać głowice jeśli pękła lub zamówić zawory na wymiar w jakieś firmie która dorabia jeśli poszedł zawór sklecić to do kupy żeby kawałek pojechało i na giełde poprzedni właściciel twojego pewnie tak właśnie zrobił :):):)
icid
VIP Åšcigacz.pl

Re: Gdzie kupic czesci

Postprzez KAWA7777 » 5/10/2007, 22:34

patlys napisał(a):Wiem że może to nie ten temat ale mam problem gdyż potrzebuje czesci do kawasaki zxr 400. Dokladnie chodzi mi o głowice...nigdzie nic nie mogę znaleźć. Na allegro nie ma a przegladam je juz od jakiegos miesiaca lub lepiej:/ Motor stoi u mechanika który tez sie piekli ze zajmuje mu miejsce. Czy sa jakies miejsca, giełdy, strony internetowe, bazary które sie specjalizują w czesciach do motocykli? Pisze tutaj bo juz nie wiem gdzie szukac :?

A nie możesz dac jej do planowania?? co z nią jest dokładnie??
KAWA7777
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości

na górê