Gdzie kupic czesci
• Strona 1 z 1
Gdzie kupic czesci
Wiem że może to nie ten temat ale mam problem gdyż potrzebuje czesci do kawasaki zxr 400. Dokladnie chodzi mi o głowice...nigdzie nic nie mogę znaleźć. Na allegro nie ma a przegladam je juz od jakiegos miesiaca lub lepiej:/ Motor stoi u mechanika który tez sie piekli ze zajmuje mu miejsce. Czy sa jakies miejsca, giełdy, strony internetowe, bazary które sie specjalizują w czesciach do motocykli? Pisze tutaj bo juz nie wiem gdzie szukac 

- patlys
- Świeżak
Tak są strony na tym forum nawet całkiem sporo, na tych właśnie stronach 90% ludzi min. ja odradza zakup zxr 400 z oczywistych względów. Najpierw głowica po chwili zazwyczaj panewki no i części których nigdzie nie ma. Najprościej poszukać drugiego silnika a pozostałe części ze starego napewno ci sie przydadzą
Ew możesz zależnie od tego co sie stało pospawać głowice jeśli pękła lub zamówić zawory na wymiar w jakieś firmie która dorabia jeśli poszedł zawór sklecić to do kupy żeby kawałek pojechało i na giełde poprzedni właściciel twojego pewnie tak właśnie zrobił
:):)

-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Re: Gdzie kupic czesci
patlys napisał(a):Wiem że może to nie ten temat ale mam problem gdyż potrzebuje czesci do kawasaki zxr 400. Dokladnie chodzi mi o głowice...nigdzie nic nie mogę znaleźć. Na allegro nie ma a przegladam je juz od jakiegos miesiaca lub lepiej:/ Motor stoi u mechanika który tez sie piekli ze zajmuje mu miejsce. Czy sa jakies miejsca, giełdy, strony internetowe, bazary które sie specjalizują w czesciach do motocykli? Pisze tutaj bo juz nie wiem gdzie szukac
A nie możesz dac jej do planowania?? co z nią jest dokładnie??
- KAWA7777
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości