MOTO DLA KOBIETY
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kris2k napisał(a):Ogolnie: Jak przychodzi facet i pyta o moto to go bluzgacie, a jak przychodzi jakas laseczka to wszyscy nagle sa uprzejmi, temat ma 4 strony i zero spamu... witki opadaja. W dodatku polowa wciska jej 600ccm mowiac ze da rade.
Szczegulowo: Jasne ze da rade, ale po co zaczynac przygode z motocyklami od sprzeta z ktorym sie bedzie walczyc? Przyznaje dziewczyna ze jest drobna i masa motocykla jest w tym wypadku problemem.
A Wy na to co tam, 200kg Bandzior da rade... no da... jasne ze da, ale po co sie meczyc?
Dziołcha... bierz cos z odwiecznej trojki: CB, ER, GS, naucz sie troche techniki i za dwa sezony przesiadz sie na co bedziesz chciec!
za brak bluzgów należy chwalić a nie ganic

Panowie bardzo dzielnie pomagaja biednej białogłowie

To tak na wstepie

A co do konkretów...no własnie zamierzam przymierzyc cb500 i gs500 więc zobaczymy

-
Cruelangel - Świeżak
1) cebula 500 - BRZYDAL! - pomyśl lepiej o CB 400 Super Four. Niby mniejsza pojemność a całkiem rześki - 53 KM, super na początek! Poza tym, dużo ładniejszy i dość rzadko spotykany (rynek japoński i angielski). Na allegro rocznik 98-99 5-7 tys. zł.
2) jest jeszcze Bandit 400! Ceny od 4 do 7 tys w całkiem zdrowym stanie i z lepszą charakterystyką niż CB 500 czy też GS 500.
Pani pomyśli i coś wymyśli
Te dwa to będą świetne 1-sze moto na dłużej niż jeden sezon! Trust me!

2) jest jeszcze Bandit 400! Ceny od 4 do 7 tys w całkiem zdrowym stanie i z lepszą charakterystyką niż CB 500 czy też GS 500.
Pani pomyśli i coś wymyśli

Te dwa to będą świetne 1-sze moto na dłużej niż jeden sezon! Trust me!

Aprilia RSV 1000R Tuono 2007
Play it safe or play it cool!
Play it safe or play it cool!
-
Genji - VIP Åšcigacz.pl
Merci...
jak na razie musze wogóle skończyć ten kurs....
No i zdać... i wlaśnie zastanawiam się czy nie kupic jakiegoś strucla, żeby sobie dodatkowo pojeździć przed egzaminem ( który kurcze przy obecnych terminach, chyba w grudniu będę miała
)

No i zdać... i wlaśnie zastanawiam się czy nie kupic jakiegoś strucla, żeby sobie dodatkowo pojeździć przed egzaminem ( który kurcze przy obecnych terminach, chyba w grudniu będę miała

-
Cruelangel - Świeżak
-
Cruelangel - Świeżak
-
Cruelangel - Świeżak
-
Cruelangel - Świeżak
Spoko,nie podniecaj sie tak.Najpierw zdaj 

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Nie przewiduję opcji "nie zdam" aczkolwiek do tej pory robiłam za głupi plecak, a manetki w dłoniach miałam tylko na sesjach zdjęciowych 

-
Cruelangel - Świeżak
Ja znam madre plecaki 

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
no nei no, ze mna nie jest tak zle, chodzilo mi bardziej to ze jezdzilam jako plecak, a po co tracic tyle przyjemnosci 

-
Cruelangel - Świeżak
Ok. Kupuje ten tekst.
Lubie przyjemnosci..
Lubie przyjemnosci..
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
-
Cruelangel - Świeżak
EEE,
Fakcik większość czasu spędzam za kierą, ale zawsze namawiam swojego plecaczka by poprowadził.
I z pozycji "bocianiego gniazda" fajnie mi sie jedzie i zakręty lubiłem tak samo.
Emocje mam inne ale tak samo rośnie adrenalina
bo nie wiem co kierowca zrobi i jak się zachowa, taki mały "ryzyk fizyk" też lubię 
Fakcik większość czasu spędzam za kierą, ale zawsze namawiam swojego plecaczka by poprowadził.
I z pozycji "bocianiego gniazda" fajnie mi sie jedzie i zakręty lubiłem tak samo.
Emocje mam inne ale tak samo rośnie adrenalina

Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
-
Cruelangel - Świeżak
Cruelangel.. wiec lubisz dominowac.. ?
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
-
Cruelangel - Świeżak
...
Cruelangel napisał(a):No ale jednak prowadzić samemu jest inaczej, śmiem twierdzić iż lepiej
Nie,nie nic.. tak tylko..

- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
-
Cruelangel - Świeżak
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 8 gości