Kawasaki Zx-6r
• Strona 1 z 1
Kawasaki Zx-6r
Czesc mam pytanie .. co myslicie o tym motorze .. modelu z 98 r.. jak sie sprawuje .. prosilbym o odpowiedzi najlepiej osob ktore taki model posiadajÄ…
lub posiadali
pozdrawiam !

- Ratay
- Świeżak
-
ryś - Świeżak
wlasnie tez takie pytanie chcialbym zadac i jeszcze jedno: ile te kawki maja wkoncu koni??? widzialem juz od 105 nawqet do 133, moze to te najsilniejsze naklejki mocy tak dzialaja;d aha i jeszcze cos o zx7 tez by sie przydalo;]
------->> GPX 600
------>> GSXR 750 SRAD
------->> GSXR 600 K1
"moge przedawkowac zycie co prowadzi do smierci..."
------>> GSXR 750 SRAD
------->> GSXR 600 K1
"moge przedawkowac zycie co prowadzi do smierci..."
- qbas118
- Świeżak
wlasnie tez takie pytanie chcialbym zadac i jeszcze jedno: ile te kawki maja wkoncu koni??? widzialem juz od 105 nawqet do 133, moze to te najsilniejsze naklejki mocy tak dzialaja;d aha i jeszcze cos o zx7 tez by sie przydalo;]
jeśli twoje informacje sie opieraja na tym co wpisuja sprzedający allegro w rubryke 'moc' to może miec nawet 200km..
o ile pamiętam dobrze to maja 104km.
- pk.
- Świeżak
Z tego co wiem bo Kolega posiada taką 6 to daje rade i nie narzeka... miałem okazje pojeździć na niej i było gÓt... ceny tego motorku są nawet opłacalne jak tak się rozglądałem po allegro i zawsze da rade się potargować
Fakt na tym allegro z tymi kucami to cisną ściemy czasami ...
Fakt na tym allegro z tymi kucami to cisną ściemy czasami ...
- buldok
- Świeżak
Motorek bardzo fajny Silnik praktycznie ten sam co w zzr 600. Trzeba uważać na egzemplarze które jeździły na kole bo mają zajechane panewki i na takie w których był robiony jakiś remont typu szlif wału dorabiane panewki zawory itd. Jak znajdziesz zadbany i nie katowany to są naprawde wieczne. Ja mam zzr 600 z 1992 i chodzi idealnie. Rada: właściciele zadbanych i dobrze utrzymanych chcą sporo więcej za nawet starsze roczniki i opłaca sie taki znaleźć starszy i zadbany niż nowszy zajechany. pozdr
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości