Jak wydłużyć rolgaz w R1
• Strona 1 z 1
Jak wydłużyć rolgaz w R1
Witam śmigaczy
Mam pytanie do znawców temtu - czy da się wydłużyć rolgaz w R1 a jeśli tak, to co nada zrobić. Wiem że są krótkie rolgazy sportowe, więc czy można to i w drugą stronę?
Mam trochę problem z okiełznaniem jej szczególnie w mieście gdzie minimalne odkręcenie manetki daje już 4000 obrotów i cholernie trudno znaleźć coś pomiędzy biegiem jałowym a właśnie tymi 4000 obrotami.
Chyba że wogle mam coś nie tak w tym rolgazie albo coś nie tak z linką gazu??
R1 2001r
Dajcie znać o co kaman?
Pozdro dla wszystkich

Mam pytanie do znawców temtu - czy da się wydłużyć rolgaz w R1 a jeśli tak, to co nada zrobić. Wiem że są krótkie rolgazy sportowe, więc czy można to i w drugą stronę?
Mam trochę problem z okiełznaniem jej szczególnie w mieście gdzie minimalne odkręcenie manetki daje już 4000 obrotów i cholernie trudno znaleźć coś pomiędzy biegiem jałowym a właśnie tymi 4000 obrotami.

Chyba że wogle mam coś nie tak w tym rolgazie albo coś nie tak z linką gazu??
R1 2001r
Dajcie znać o co kaman?
Pozdro dla wszystkich

nie dajesz rady - cofnij i omiń
- Gawcio
- Świeżak
O co kaman? Nie ograniasz sprzęta i tyle.
I zastosuj radÄ™ z twojego siga:
nie dajesz rady - cofnij i omiń.
R6 to też lans a jakby ciut łagodniej, a żeby obudzić moc trzeba znacznie pow. 4000 kręcić
I zastosuj radÄ™ z twojego siga:
nie dajesz rady - cofnij i omiń.
R6 to też lans a jakby ciut łagodniej, a żeby obudzić moc trzeba znacznie pow. 4000 kręcić
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości