yamaha thundercat vs kawasaki zxr 400, które lepsze...
• Strona 1 z 1
yamaha thundercat vs kawasaki zxr 400, które lepsze...
Witam
na początku chciałem sie przywitać
. Otóż kończę robić prawko na kat. A i zastanawiam się nad kupnem któregoś z tych motocykli. Na kupno mam 10tys zł. Czytałem dużo o yamaszcze i kawasaki, ale niewiem który z nich byłby lepszy dla początkującego motocyklisty, bo obecnie jeżdżę na aprilli rs50 i mz 150. Z góry dzieki za porady 
na początku chciałem sie przywitać

www.draco999.fotka.pl (otwórz link)
- draco999
- Świeżak
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
weź kotka - wprawdzie stalowa rama, ale hamulce rewelka - przyspiesza jak należy ... kawa za narowista - no i z tego co mi fumfle opowiadali - Yama łatwiejsza w prowadzeniu na winklach...
popularne moto ten Cat - sam chciałem - ale w końcu kupiłem Ace'a ( starszy brat Cat'a )
popularne moto ten Cat - sam chciałem - ale w końcu kupiłem Ace'a ( starszy brat Cat'a )
-
cezare - VIP Åšcigacz.pl
Ludzie ogarnijcie się!!!! Koleś pyta o 2 konkretne motocykle a jeden wyjeżdża z fazerem drugi z banditem
Macie pisać takie głupoty to to lepiej nic nie piszcie.
Co do tematu:
Na scigaczu jest artykuł o jeździe Tcatem, bardzo łatwy w prowadzeniu, poczytaj bo warto. Osobiście bardziej podoba mi się Tcat ale żadnym z tych dwóch nie jeździłem. Ja brałbym Thundercat.

Co do tematu:
Na scigaczu jest artykuł o jeździe Tcatem, bardzo łatwy w prowadzeniu, poczytaj bo warto. Osobiście bardziej podoba mi się Tcat ale żadnym z tych dwóch nie jeździłem. Ja brałbym Thundercat.
Półśrodki prowadzą do ćwierćrezultatów.
Suzi GS500F
Suzi GS500F
-
Inku - Bywalec
-
GregorMoto - Bywalec
Jeżdże kawasaki ale do zxr 400 nie jestem przekonany nie lubie małych wyżyłowanych silniczków zresztą pomimo super sportowego wyglądu zostaje za każdą 600 z tymi swoimi 65 konikami a przy normalnej jeździe kręci sie powyżej 8 tys obrotów. http://www.youtube.com/watch?v=rk0QMeCx ... ed&search=
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
Sorry ze wetne sie w temacik
po pierwsze to tez bral bym kota
Mnie tez strasznie sie podoba koteczek najpierw mazyla mi sie jakas kawa zxr ale jak zobaczylem niebieskiego kotka to sie zakochalem....
Ostatnio jezdzilem gsx 600F kolegi i powiem ze byl maly troszke jak dla mnie mam 189cm i ok 95kg czy na kocie jest wiecej miejsca niz na gsx chodzi mi przedewszystkim o ulozenie rak bo po suzuki strasznie mnie lokcie bolaly od zgiecia

po pierwsze to tez bral bym kota

Mnie tez strasznie sie podoba koteczek najpierw mazyla mi sie jakas kawa zxr ale jak zobaczylem niebieskiego kotka to sie zakochalem....
Ostatnio jezdzilem gsx 600F kolegi i powiem ze byl maly troszke jak dla mnie mam 189cm i ok 95kg czy na kocie jest wiecej miejsca niz na gsx chodzi mi przedewszystkim o ulozenie rak bo po suzuki strasznie mnie lokcie bolaly od zgiecia

- aro222
- Świeżak
-
OUTLAW. - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 14 gości