Panie i Panowie Co wybrać!!! GS 500, er-5 czy CBF 500!!!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
no wiesz ja dużo jeźdze motorami
ale na dłuższa mete nie miałem powyrzej 250
wiec nie mówie ze jak posmigam tydzień nie zaczne świrować tzn sprawdzać moto oby to sie źle nie skończyło
wiec mam zamiar pośmigać z micha tak na niskich obrotach
a potem coraz wyrzej a potem kto wie
ale jak narazie musze czekać na prawko by kupić 600 ;/

Husqvarna TE 250 i co tu dużo mówić 

- Lucek
- Świeżak
litra na poczatek ... to mozna wypic.
nie przejmuj sie jaj jakies pol roku temu pytalem to mnie ludzie poprawiali ze nie cbf 500 tylko cb 500. wiec raczej tu nic ise o nim nie dowiesz.Bo jesli go porownac do innych z tytulu to zaden nie ma szans.Przeciez to hornet tylko z mniejszym silnikiem(a i TAK HONDA JEST NAJMOCNIEJSZA).Tak naprawde wszystkie te motory dobrze utrzymane sa dobre.Bierz co ci sie podoba jak na pierwszy kazdy bedzie dobry
nie przejmuj sie jaj jakies pol roku temu pytalem to mnie ludzie poprawiali ze nie cbf 500 tylko cb 500. wiec raczej tu nic ise o nim nie dowiesz.Bo jesli go porownac do innych z tytulu to zaden nie ma szans.Przeciez to hornet tylko z mniejszym silnikiem(a i TAK HONDA JEST NAJMOCNIEJSZA).Tak naprawde wszystkie te motory dobrze utrzymane sa dobre.Bierz co ci sie podoba jak na pierwszy kazdy bedzie dobry
Już niedługo... to już przeszłość
GS500f K4(2006)
GS500f K4(2006)

-
kaka84 - Świeżak
masz racje ze na pierwsze moto kazdy z tych sprzetow bedzie dobry i mysle ze ten temat pod tym wzgledem jest chyba zamkniety
.....
co do tego litra na poczatek to zgodze sie z tym ze niektorzy zaczynali od tego i zyja..... ale jak bylo wczesniej wspomniane "najwieksza glowka" nie zastapi umiejetnosci i to jest calkowita racja.... porownajcie sobie to do pilota samolotu, co z tego ze ma glowe na karku i nie bedzie szalal w powietrzu jak nie umie latac to nigdy sie nie wzbije w powietrze i nigdy nie poleci
(porownanie moze dziwne ale jakos takie wpadlo mi do glowy i mam nadzieje ze niektorzy zrozumieja
) pozdrawiam

co do tego litra na poczatek to zgodze sie z tym ze niektorzy zaczynali od tego i zyja..... ale jak bylo wczesniej wspomniane "najwieksza glowka" nie zastapi umiejetnosci i to jest calkowita racja.... porownajcie sobie to do pilota samolotu, co z tego ze ma glowe na karku i nie bedzie szalal w powietrzu jak nie umie latac to nigdy sie nie wzbije w powietrze i nigdy nie poleci

bedzie dobrze... i jest bardzo dobrze.... Z'etek xD
-
owad - Świeżak
Kaka84 ty chyba masz racje, bo ma ło znalazłem opini na temat CBF 500. Głównie wiara wypowiada sie natemat GS-ek, pewnie dlatego że jest starszym moto tzn wcześnie produkowanym poza tym na temat CB 500 teża nie ma dużo. najlepiej jak by mi doradził ktoś kto kupił nową CBF 500 bo taki raczej wybiorę
- Gregor31
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2