Uwaga Skradziono Yamahe R1
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Uwaga Skradziono Yamahe R1
witam wszystkich nazywam sie kacper i jestem z zielonej gory
dwa dni temu zostala mi skradziona moja maszyna yamaha R1
tu jest link na oto moto :http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M482322
znaki po kturych mozja ja rozpoznac to wgniot od lagi po prawej stronie
lekko peknieta lampa w prawym gornym rogu
jezeli ktos by cos wiedzial albo mial jakies informacje prosze o podanie mi ich
prosil bym rowniez o rozglos w naszym srodowisku motocyklowym
Z GÓRY DZIEKI !
brak mi słow na takich skurwysynow;/
dwa dni temu zostala mi skradziona moja maszyna yamaha R1
tu jest link na oto moto :http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M482322
znaki po kturych mozja ja rozpoznac to wgniot od lagi po prawej stronie
lekko peknieta lampa w prawym gornym rogu
jezeli ktos by cos wiedzial albo mial jakies informacje prosze o podanie mi ich
prosil bym rowniez o rozglos w naszym srodowisku motocyklowym
Z GÓRY DZIEKI !
brak mi słow na takich skurwysynow;/
- falubazfan1
- Świeżak
- falubazfan1
- Świeżak
foto
- Załączniki
-
- Obraz 215.JPG (195.09 KiB) PrzeglÄ…dane 6372 razy
-
- Obraz 213.JPG (155.84 KiB) PrzeglÄ…dane 6372 razy
- falubazfan1
- Świeżak
Na ścigaczu mógłby powstać podobny dział jak na Stunt Poland ,tzn. "skradzione sprzęty" ,lub coś w tym stylu ,gdzie ludzie mogliby zamieszczać takie info z fotkami ,znaki szczególne , nr.ramy itd.
Zawsze jest wtedy wieksze prawdopodobieństwo że sprzęt się znajdzie,choć moim zdaniem zazwyczaj szanse na odnalezienie skradzionej maszyny i tak są marne
Niby w dziale "Giełda ,ogłoszenia" jest miejsce na skradzione sprzęty,ale sądze że oddzielny dział by się bardziej rzucał w oczy i był bardziej czytelny...
Zwracam sie z taką prośbą i czekam na opinie,zostawiam do rozważenia szefostwu
Zawsze jest wtedy wieksze prawdopodobieństwo że sprzęt się znajdzie,choć moim zdaniem zazwyczaj szanse na odnalezienie skradzionej maszyny i tak są marne

Niby w dziale "Giełda ,ogłoszenia" jest miejsce na skradzione sprzęty,ale sądze że oddzielny dział by się bardziej rzucał w oczy i był bardziej czytelny...
Zwracam sie z taką prośbą i czekam na opinie,zostawiam do rozważenia szefostwu

-
joul - Świeżak
nie jestem pewien ale dzisiaj widziałem identyczną r1 w częstochowie w centrum !!! ale nie dam sobie głowy uciąć na 100% na 50% jestem pewien ,że identycznie wyglądała!!! ale miała blachy częstochowskie !!!
- mateo Fazer 600
- Świeżak
mateo Fazer 600 moglbys mi podac telefon do ciebie podal bym ci wiec ej szczegółow moze bysmy cos ustalili z gory dzieki
- falubazfan1
- Świeżak
Skoda bryki
.
Założyłem nowy temat odnośnie nawigacji motocykli
viewtopic.php?p=99814#99814

Założyłem nowy temat odnośnie nawigacji motocykli
viewtopic.php?p=99814#99814
Ostatnio edytowano 21/7/2007, 11:40 przez falconiforme, łącznie edytowano 3 razy
Ongoing Success
-
falconiforme - VIP Åšcigacz.pl
nom szkoda, kurcze jak by mi moja nsr zarabali to bymi bylo przykro jak cholera aco dopiero r1.
nsr125------>dr350
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
motocykl-5tys zl, kask300zl,rycie banki rodzicom-12/24h,paliwo-4,50litr, wrazenia z przebytej drogi=bezcenne
- patrykmulek
- Bywalec
falubazfan1 jeden szczegół który mi wpadł w oko na napis r1 z tym że jedynka była srebrna i duża jak na tym zdjęciu i było widać po tym motorze iż był wcześniej malowany jak będę ją widział ponownie to na pewno się przypatrzę i dam ci znać !!!
zarejstruj się na śląskim forum motocyklistów i zrób nowy taki sam temat może chłopaki ci odemnie z województwa będą wiedzieć coś więcej !!!
http://forum.motocykle.slask.pl/
zarejstruj się na śląskim forum motocyklistów i zrób nowy taki sam temat może chłopaki ci odemnie z województwa będą wiedzieć coś więcej !!!
http://forum.motocykle.slask.pl/
- mateo Fazer 600
- Świeżak
to byla przygotowana akcja
zadzwonil do mnie koles i powiedzial ze kupuje motor na 100% tylko musze go przywiesc do komisu (jakies 100 km zwracal koszty transportu)
i komis udzieli mu kredytu tylko musi zobaczyc ten motor zalezalo mi zeby sprzedac ten motor wiec nienamyslajac sie wsadzilem go na busa i zawiozlem koles po przejechaniu kilku okrazen probnych poprosil o jeszcze jedno okrazenie no i uciekl;/ kurwa;/ zastawilem z kiolesiem wjazd autem ale byla mala szpara miedzy barierka amurem ktorej nie widzielismy nie przyszlo nam nawet na mysl ze moze uciec prawdo podobnie szybko wjechal na jakiegos busa i musieli go busem gdzies zawiesc bo ttam bylo doslownie 0,5 litra paliwa no a nasza ukochana policja przyjechala po 20 minutach pytajac sie 6 razy jaki byl kolor motocykla...;/
zadzwonil do mnie koles i powiedzial ze kupuje motor na 100% tylko musze go przywiesc do komisu (jakies 100 km zwracal koszty transportu)
i komis udzieli mu kredytu tylko musi zobaczyc ten motor zalezalo mi zeby sprzedac ten motor wiec nienamyslajac sie wsadzilem go na busa i zawiozlem koles po przejechaniu kilku okrazen probnych poprosil o jeszcze jedno okrazenie no i uciekl;/ kurwa;/ zastawilem z kiolesiem wjazd autem ale byla mala szpara miedzy barierka amurem ktorej nie widzielismy nie przyszlo nam nawet na mysl ze moze uciec prawdo podobnie szybko wjechal na jakiegos busa i musieli go busem gdzies zawiesc bo ttam bylo doslownie 0,5 litra paliwa no a nasza ukochana policja przyjechala po 20 minutach pytajac sie 6 razy jaki byl kolor motocykla...;/
- falubazfan1
- Świeżak
Kurwa jakis popierdolony oszołom. Kumplowi wykręcili taki sam numer tylko miał kawasaki zx-6r to było jakiś rok temu. Gość wzioł sie przejechać i i juz nie wrócił 

- Kacper_206wrc
- Świeżak
dlatego na przyszłość jak ktoś z nas będzie sprzedawał moto trzeba najpierw wziąć dowód osobisty od tej osoby która chce przetestować maszynę
- mateo Fazer 600
- Świeżak
z dowodem sobie możesz ! jak już, to się jedzie na zamkniety obaszar (najlepiej na tor), albo się z gościem jeździ i napewno nie można być sam na sam z kupującym !
Kumpel jak sprzedawał R6 to specjalnie zostawił kapke paliwa i jechał za chłopakiem CBR-ą
Pozdr
Kumpel jak sprzedawał R6 to specjalnie zostawił kapke paliwa i jechał za chłopakiem CBR-ą

Pozdr

Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
tak każdy kto sprzedaje to jeździ z potencjalnym kupcem na tor!! pomysl troche swoją drogą jak był sam to trzeba bylo jakis dokument od niego wziąśc ze zdjeciem
-
OUTLAW. - Świeżak
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości