Jakie auto dla kobiety?
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
macie tu rację, bo moja ostatnimi czasy jeździła fabią 06r, jakimś citroenem xara, i marudzi ze to wszystko jakieś takie słabe, że wysoko się siedzi i że przełączniki i pokrętła nie tak jak w e46 i ogólnie to niebardzo bo w moim aucie jej dobrze...
Kur*a skończy się na tym że to ja sobie będę musiał kupić auto a ona mi e46 zabierze
Kur*a skończy się na tym że to ja sobie będę musiał kupić auto a ona mi e46 zabierze

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Melvin kup jej Tarpana ablo Nysę 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
miki1406 napisał(a):Wiadomo od dawna, że kobieta wygląda extra w superfurze... Wiadomo też jednak, że mało która nad nią panuje
Moja na szczęście zalicza się do tych co panują i to w sensie dosłownym. Ostatnimi czasy ściga się nawet na 1/4 mili i objechała niejednego faceta. Ale fakt faktem, też nie przepada za dużymi brykami. Woli mniejsze ale mocne

Wypadki chodzą po ludziach, ludzie po wypadkach nie zawsze.
-
Czester - Administrator
Jak miałem E36 to większość czasu ona nim jeździła (ja miałem firmowy)... Kumpel mnie kiedyś zagaduje, że dobrze mi to bokiem idzie, bo mnie widział na targowicy jak mnie miotnęło i ładnie wyszedłem jak DK... Tak myślę WTF
... Gdzie to było... I co... wyszło, że baba szybka i wściekła
Dobry z niej szofer... Jedyne co jej mogę zarzucić to to, że późno hamuje... na ostatnią chwilę... i to ją kiedyś zgubi (a właściwie mój samochód)

Dobry z niej szofer... Jedyne co jej mogę zarzucić to to, że późno hamuje... na ostatnią chwilę... i to ją kiedyś zgubi (a właściwie mój samochód)

Jak fenix z popiołów 

-
miki1406 - VIP Ścigacz.pl
CzesterTX napisał(a):Woli mniejsze ale mocne
Hmmm, to może takie Polo GTI, rocznik 2005?

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Niestety 200 KM jej nie urządza. Obecnie ma 180 KM w serii i twierdzi, że jej auto nie jedzie. Czas na "magię" będzie teraz po sezonie wyścigowym. Porobimy trochę modów i zobaczymy co z tego wyjdzie. Wszystko kwestia kasiory ale +300 KM jest do zrobienia, zważywszy na fakt, że 1.8T wytrzymuje takie moce bez zakucia.
-
Czester - Administrator
A nie lepiej dużego wolnossaka w małej budzie?
Koszy utrzymania podobne, spalanie nawet może i niższe a mniejsze prawdopodobieństwo że coś jebnie.

Koszy utrzymania podobne, spalanie nawet może i niższe a mniejsze prawdopodobieństwo że coś jebnie.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Problem w tym, ze auto samo w sobie bardzo jej sie podoba, a ja sporo sie napocilem, zeby znalezc jej zdrowy egzemplarz. Troche grosza juz zostalo wlozone zeby dopicowac bryke pod siebie wiec poki co, opcja zmiany auta nie wchodzi w rachube. Jedyne co chcemy zmienic to moc i moment 

-
Czester - Administrator
CzesterTX napisał(a):Wszystko kwestia kasiory ale +300 KM jest do zrobienia, zważywszy na fakt, że 1.8T wytrzymuje takie moce bez zakucia.
Z tych silników wyciągają po 300+ KM zmieniając tylko intercooler, filtr powietrza i robiąc chipa rzecz jasna

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
-
Glenroy - Moderator
Z samym chipem i intercoolerem niewiele zdziałam. Wątpię czy na takim setupie bym 250 KM wykręcił. Jak już robić to cały dolot z tipem + K&N + IC smic, do tego kompletny układ wydechowy 2,5'' z downpipe zamiast kata i na przelocie. I dopiero po tych zabiegach zacząć to wszystko stroić. Dmuchawka siedzi K03S, pompa wydajniejsza (5 bar) więc 300 KM jest realne.
-
Czester - Administrator
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4