Czy DR-Z125L można się poruszać po drogach publicznych ?
• Strona 1 z 1
Czy DR-Z125L można się poruszać po drogach publicznych ?
Tak jak w temacie. Czy motocyklem DR-Z125L można poruszać się po drogach publicznych ?
http://www.suzuki-moto.pl/2014_DR-Z125L.html
ProszÄ™ o uzasadnienie odpowiedzi.
http://www.suzuki-moto.pl/2014_DR-Z125L.html
ProszÄ™ o uzasadnienie odpowiedzi.
- daamianox
- Świeżak
Kolego. Ty pomyśl zanim napiszesz durną odpowiedź. Jestem kompletnie zielony w tych sprawach. Myślę nad zakupem tego motocykla, więc postanowiłem zadać pytanie. Ty jesteś drogi kolego Adminem, więc powinieneś odpowiedzieć na moje pytanie albo w ogóle się nie udzielać. Twoja odpowiedź nic nie wniosła do postu. Proszę o sensowne odpowiedzi odnoszące się do pytania.
PS.Skąd takich adminów bierzecie
PS.Skąd takich adminów bierzecie

- daamianox
- Świeżak
powinienem nie odpowiadać bo nieładnie się wyrażasz ale powiem tylko tak: postanowiłeś zadać pytanie to ok ale najpierw mógłbyś się wysilić i zadać kilka pytań do google zamiast od razu tutaj. wszyscy byli kiedyś zieloni a nie wszyscy od razu piszą na forum
- xawaxus
- Świeżak
rola admina nie jest wyreczanie leni i nieukow - zrozumiales to?
ten motocykl nie ma swiatel, kierunkowskazow, mocowania tablicy wiec to powinno Ci wystarczyc zeby domyslec sie, ze nie ma homologacji drogowej
a Twoje lenistwo i bezczelnosc zostaja wynagrodzone warnem ...
ten motocykl nie ma swiatel, kierunkowskazow, mocowania tablicy wiec to powinno Ci wystarczyc zeby domyslec sie, ze nie ma homologacji drogowej
a Twoje lenistwo i bezczelnosc zostaja wynagrodzone warnem ...
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
• Strona 1 z 1
Powrót do Motocykle od 51 do 125 ccm - kategoria A1/B
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości