Chcę kupić motor
• Strona 1 z 1
Chcę kupić motor
Witam. Mam 16 lat i chciałbym zakupić sobie motor 125ccm.
Głównie, będę jeździł po drogach Miejskich, ale czasami zjadę z trasy na drogi Leśne.
Mam 176cm wzrostu i ważę 64kg. Chciałbym zakupić jakiś fajny motor dla szpanu i dla przyjemności jazdy
Rzecz jasna mówiąc szpan, chodzi mi oto, że będę nim jeździł tak, by jakaś dziewczyna zawiesiła oko na mnie
Bardzo mi się podobają motorki z wyglądu tak bardziej sportowo... Tak jak ścigacz...
Jak na razie cena pojazdu mnie nie obchodzi, ale miło by było, gdyby cena mieściła się w 6tyś.
Czekam na propozycje. Pozdrawiam ^^[/list]
Głównie, będę jeździł po drogach Miejskich, ale czasami zjadę z trasy na drogi Leśne.
Mam 176cm wzrostu i ważę 64kg. Chciałbym zakupić jakiś fajny motor dla szpanu i dla przyjemności jazdy

Rzecz jasna mówiąc szpan, chodzi mi oto, że będę nim jeździł tak, by jakaś dziewczyna zawiesiła oko na mnie

Bardzo mi się podobają motorki z wyglądu tak bardziej sportowo... Tak jak ścigacz...
Jak na razie cena pojazdu mnie nie obchodzi, ale miło by było, gdyby cena mieściła się w 6tyś.

Czekam na propozycje. Pozdrawiam ^^[/list]
- Skuchaxx
- Świeżak
Movi napisał(a):jak będziesz jechał z gołą dupą to i na motorynce się dziewczyny za Tobą będą oglądały
Hahaha

A możesz kolego jakiś motorek 125ccm mi zaproponować, żebym nie wyglądał trochę zbyt duży na maszynie?
Byłbym wdzięczny

- Skuchaxx
- Świeżak
żeby wyglądał agresywniej - nie ma problemu
https://www.google.co.uk/search?q=nakle ... 00&bih=741
https://www.google.co.uk/search?q=nakle ... 00&bih=741
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250