Zobacz wÄ…tek - 135
NAS Analytics TAG

135

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez mar111cin » 31/8/2014, 19:51

ale numer, odwoziłem właśnie młodą do domu. Długa prosta, krajowa droga zaraz za miastem, wyprzedza mnie i poloneza przede mną jakiś opel astra w kombii rejestracje PNT, na środku drogi jest postawiony słupek informujący o konieczności zjechania na prawy pas, ledwie się przed nim zmieścił. Następnie wszystkim dobrze znany zakręt (oznaczony jako czarny punkt), i już za zakrętem stał zaparkowany - tyłem w drzewie. Facet nos rozwalony, kobieta spanikowana, a drzewo doszło do połowy tylnego siedzenia pasażera.

Leje, siąpi cały dzień, a ci zapierdzielają i to jeszcze takim super samochodem jak opel astra...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Walenty » 31/8/2014, 19:54

Jest czym, to siÄ™ gniecie :D
Watch out, we got a badass over here!
Walenty
Moderator

Postprzez ASR1927 » 1/9/2014, 15:36

mar111cin napisał(a):ale numer, odwoziłem właśnie młodą do domu. Długa prosta, krajowa droga zaraz za miastem, wyprzedza mnie i poloneza przede mną jakiś opel astra w kombii rejestracje PNT, na środku drogi jest postawiony słupek informujący o konieczności zjechania na prawy pas, ledwie się przed nim zmieścił. Następnie wszystkim dobrze znany zakręt (oznaczony jako czarny punkt), i już za zakrętem stał zaparkowany - tyłem w drzewie. Facet nos rozwalony, kobieta spanikowana, a drzewo doszło do połowy tylnego siedzenia pasażera.

Leje, siąpi cały dzień, a ci zapierdzielają i to jeszcze takim super samochodem jak opel astra...

U mnie dziÅ› tak:

Są między Wch'em a Świebodzicami takie dwa zakręty, dobrze znane miejscowym. Po prostu nie przekracza się tam 70kmh jak jest mokro. Jak zjeżdżałem po robocie na magazyn to w jednym zakręcie stała rozdupcona z przodu i z tyłu stara fiesta. Jak 15 minut później wracałem z magazynu to za fiestą stał rozdupcony passat B6 kombi i radiowóz (ale nie rozdupcony) :lol:
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
ASR1927
Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Smietnik

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê