Honda PCX nie 125 a o wiele więcej
• Strona 1 z 1
Honda PCX nie 125 a o wiele więcej
Hej, na dniach mam zamiar kupić hondę pcx i skorzystać z nowego prawa o p.j. kat. B na motocykle do 125cc. Tylko te 12km to nie porywa (nie mam kat. A, a chcę już legalnie śmigać po ulicach). Więc kupuje rocznego pcx-a i mam zamiar wsadzić do niego silnik wraz z całym układem napędowym z innego maxi skutera minimum 300cc (ważne że w dowodzie będzie zapisane 125cc). I oto teraz moje pytanie czy taka operacja przeszczepu się uda i czy nie pociągnie za sobą różnego rodzaju nieprzyjemności technicznych (cięcie plastików lub wzmocnienie ramy, większe ogumienie i hamulce), w warsztacie który się zajmuje naprawami motocykli powiedzieli że nie będzie większego problemu, ale chcę się Was też poradzić i zapytać co o tym sądzicie.
Dzięki za wysłuchanie.
Dzięki za wysłuchanie.
ESPARCO
- Esparco
- Świeżak
I właśnie dlatego wg. mnie ten przepis to głupota.
Co za pitolenie, nie masz kat. A, chcesz legalnie latać po ulicach ale zmieniasz silnik pomimo, że nie masz uprawnień na większe pojemności.
Jesteś tępy i nawet kategorii B nie powinieneś mieć. Właśnie takie głąby jak TY robią normalnym motocyklistom antyreklamę.
Co za pitolenie, nie masz kat. A, chcesz legalnie latać po ulicach ale zmieniasz silnik pomimo, że nie masz uprawnień na większe pojemności.
Jesteś tępy i nawet kategorii B nie powinieneś mieć. Właśnie takie głąby jak TY robią normalnym motocyklistom antyreklamę.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości