Zobacz wÄ…tek - Customizer Harleya w Wawie i okolicach.
NAS Analytics TAG

Customizer Harleya w Wawie i okolicach.

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Customizer Harleya w Wawie i okolicach.

Postprzez maartin » 7/6/2014, 00:37

Wyrazy uszanowania dla wszystkich.

Mam pewien dylemat. Zbieram się do zakupu HD Sportstera 48. Jednak mając swoją wizję maszyny, prosto po zakupie mam zamiar oddać ją do gabinetu Pana Frankensteina... Może nie będzie to kompletna eksplozja i poskładanie do kupy od nowa ale mam w głowie pewną listę modyfikacji. Wydech short shot, płaski bak 4,5gal, stożkowy filtr powietrza a więc i nowa mapa, prosta kiera, uchwyt tablicy, skrót fenderów, nowe lampy i matowy lakier włącznie z głowicami...

Pytanie trudne i zarazem kontrowersyjne, bo przecież każda koza swój pędzelek chwali... Polecicie może, Szanowni Forumowicze ekipę, która to ogarnie i nie zdejmie ze mnie skóry z mięśniami? W mazowieckim województwie?
Macam trochÄ™ na Å›lepo. PodobajÄ… mi siÄ™ projekty Fireweed. Bardzo. Nawet tak bardzo, że muszÄ™ otrzeć japÄ™ Å›liniaczkiem... Najbardziej mi grajÄ… w duszy ale mój szatan od budżetu krzyczy, żebym i tak już spie•••laÅ‚ na drzewo... :-)

Pomóżcie, proszę...

Dzięki serdeczne!!!

Maarty
maartin
Świeżak

Postprzez Roslina » 9/7/2014, 22:13

Frajerwood? Tak uslyszalem w kilku firmach na ich temat. Uslyszalem kilka takich milych slowek. Osobiscie zrezygnowalem z harleya wlasnie dlatego i to z 48. Ludzie w salonie nie sa zbyt uprzejmi mowiac tak o konkurencji. Podobno czesci z chin sprowadzane, jakies kola po skosie montuja co paski zrywaja i takie tam. Uwazam ze ich harleye slicznie wygladaja i pewnie na tym koniec. Osobisci mam radze wziac sobie harleya stronke lub katalog na kibelek i tam samemu wybrac i w serwisie zalozyc jak nie chcesz raczek brudzic i tyle. ps.zobacz np.przenie zawieszenie ile kosztuje customowe dobrej firmy a ile we freewodzie.Sam dobry widelec min 8,9tys. Szerokiej
Roslina
Świeżak

Postprzez leff » 9/7/2014, 22:20

streetgarage a chyba lepiej 86 gear motorcycles
Twoj podpis jest za dlugi
leff
ZlyCzlowiek

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości

na górê