Ubranie tekstylne + kombinezon skórzany?
• Strona 1 z 1
Ubranie tekstylne + kombinezon skórzany?
Witam
Ostatnio trafił się mały przypływ gotówki i już mam różne pomysły na co wydać kasę.
Mam cały kombinezon tekstylny 2 częściowy i całe ubranko.
Rozmyślam czy nie dokupić sobie kombinezonu skórzanego na motocykl, do polatania po okolicy a tekstylny zostawić na dalsze wypady? Po okolicy zdarza się szybciej pojechać, a i muszki ze skóry zejdą łatwiej niż z tekstyla. Pytanie moje brzmi czy jest sens się w takie coś bawić?
Jeszcze by się przydały jakieś spodnie do szkoły itp.
Myślę czy kupić jeansy motocyklowe, czy może zwykłe skórzane spodnie, jednak czy nie będę wyglądał jak pajac w takich skórzanych spodniach?
Prosiłbym o pomoc, bo nie chcę wydać pieniędzy w błoto.
Pozdrawiam.
Ostatnio trafił się mały przypływ gotówki i już mam różne pomysły na co wydać kasę.
Mam cały kombinezon tekstylny 2 częściowy i całe ubranko.
Rozmyślam czy nie dokupić sobie kombinezonu skórzanego na motocykl, do polatania po okolicy a tekstylny zostawić na dalsze wypady? Po okolicy zdarza się szybciej pojechać, a i muszki ze skóry zejdą łatwiej niż z tekstyla. Pytanie moje brzmi czy jest sens się w takie coś bawić?
Jeszcze by się przydały jakieś spodnie do szkoły itp.
Myślę czy kupić jeansy motocyklowe, czy może zwykłe skórzane spodnie, jednak czy nie będę wyglądał jak pajac w takich skórzanych spodniach?
Prosiłbym o pomoc, bo nie chcę wydać pieniędzy w błoto.
Pozdrawiam.
Shadow 125-->Kawasaki ER-5-->Suzuki SV650S--> Honda CBF 600NA
-
fasoliusz - Bywalec
A no to na jedno pytanie już mam odpowiedź.
A czy warto dokupić skórzany kombinezon? Może jest ktoś kto ma skórzany i tekstylny i może udzielić jakiejś rady?
A czy warto dokupić skórzany kombinezon? Może jest ktoś kto ma skórzany i tekstylny i może udzielić jakiejś rady?
-
fasoliusz - Bywalec
Jeansy motocyklowe sa idealne do szkoly czy do roboty, da sie w tym normalnie chodzic i nie wyglada sie jak terminator
Plus latem calkiem daja rade.
Jak jest z temperatutra w tym tekstylnym komplecie?
Raczej bym kupil drugi komplet na lato, cos w czym nie spocisz sie jak swinia przy 30C.

Jak jest z temperatutra w tym tekstylnym komplecie?
Raczej bym kupil drugi komplet na lato, cos w czym nie spocisz sie jak swinia przy 30C.
-
Piach - Świeżak
Ubranko mam z 3podpinkami z dosyć dobrą wentylacją. Jeżdżę w podpince przeciwdeszczowej z otwartymi wszystkimi "kanałami" do wlotu powietrza i na trasie się nie pocę. W chłodne dni też dobrze się zestaw spisywał. Najbardziej denerwują mnie te owady które z tekstylnych ubranek ciężko schodzą, a ze skóry to wystarczyło by je tylko przetrzeć.
Jeśli to ważne to jeżdżę w kurtce Motona Venta, która ma z przodu i z tyłu odpinane 2płaty i zostaje pod nimi tylko siatka.
Tak jak tutaj:
http://www.motona.pl/obrazki/duze/5519381.jpg
Jeśli to ważne to jeżdżę w kurtce Motona Venta, która ma z przodu i z tyłu odpinane 2płaty i zostaje pod nimi tylko siatka.
Tak jak tutaj:
http://www.motona.pl/obrazki/duze/5519381.jpg
-
fasoliusz - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość