Pomoc na slubie z motorami
• Strona 2 z 2 • 1, 2
O wkońcu jakieś fajne posty
Ziuum wiesz wszystko jest przed nami i mam w planach zakup motocykla ale jeszcze nie teraz ponieważ najpierw chciałbym bardziej się do tego przygotować
asq_rex dzięki za linka na pewno opisze tam sprawę i może ktoś się zainteresuję lecz tu tematu nie chce także jeszcze zamykać
możę tez będą chętne osoby

- arcyjoda
- Świeżak
Fajnie to będziesz miał, jak Ci przyjedzie grupka na wesele i narobi trzody. Bądźmy poważni, kto normalny szedłby na wesele do kogoś obcego? A Ty uparcie chcesz przyciągnąć do siebie obce, nieznane Ci osoby, skąd wiesz co zrobią? Potem będzie Ci głupio przed rodziną i co powiesz, że to twoi koledzy? jak nawet imion nie zapamiętasz dobrze. Ale spoko, żenisz się, a to już jest znak, że za mocno ufasz ludziom.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Dokładnie to jest druga strona medalu znajdziesz chętnych na najebke, którzy narobią ci chlewu oczywiście jest to czarny scenariusz, ale takie też trzeba brać pod uwagę moim zdaniem lepszym rozwiązaniem była by kasa ekipa wpada robimy jakieś fajne fotki z moto jak sobie życzysz później przejazd do miejsca docelowego rozliczasz ekipę i wszyscy są szczęśliwi podejrzewam, że więcej byłoby osób chętnych...
CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
Daj to co płacisz za talerzyk + po flaszce chłopakom i chętni się znajdą 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin wiem zdaję sobie sprawę z tego ze są tacy ludzie ale tez nie zakładam czarnych scenariuszy od razu i wierzę w ludzi. Myślę że ci którzy by na taki układ się pisali nie zrobiliby wiochy, ale wszystko możliwe i tez masz trochę racji.
Malomi też biorę to pod uwagę żeby np. to co mam dać za talerzyk przekazać chłopakom w ramach takiej akcji i jak mowie jestem chętny się dogadać.
Landryss25 jeśli chodzi o flaszkę to oczywiście że miała ona być obowiązkowa także wiesz
Myslałem tylko ze już takie szczegóły to na priv ale może i dobrze ze tu się o tym napisało i może się ci chętni znajdą.
Malomi też biorę to pod uwagę żeby np. to co mam dać za talerzyk przekazać chłopakom w ramach takiej akcji i jak mowie jestem chętny się dogadać.
Landryss25 jeśli chodzi o flaszkę to oczywiście że miała ona być obowiązkowa także wiesz

- arcyjoda
- Świeżak
ASR1927 napisał(a):A skoro brat jeździł, to nie masz kontaktu z jego znajomymi? Na pewno jakichś miał...
oczywiście ze miał lecz przestali już jeździć z tego co wiem jedni się na dobre ustatkowali i zasiedzieli w domu a jedni wyruszyli za pracą za granice i kontaktu zbytniego nie mam z nimi, stąd moja prośba tu ;P
- arcyjoda
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości