Zobacz wÄ…tek - Innowacyjne torby na motocykl??
NAS Analytics TAG

Innowacyjne torby na motocykl??

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Innowacyjne torby na motocykl??

Postprzez michael_7 » 11/7/2007, 10:52

Witam,

Niedawno natknąłem na super akcesoria dla motocyklistów marki PacSafe, a mianowicie torby ze specjalnymi zabezpieczeniami przed kradzieżą (na bak, ramę i kask). http://www.motofakty.pl/artykul/torba_d ... listy.html

Chciałem wyruszyć niedługo w dalszą podróż moim motorkiem dlatego mam pytanie, czy ktoś juz posiada którąś z tych toreb lub miał z nimi styczność, bo jestem zainteresowany zakupem.

dzięx
michael_7
Świeżak

Postprzez hefron » 11/7/2007, 13:17

Picna woda fotomontaż :D Mnie to ani chłodzi ani grzeje. Jak ukradną to ukradną. Jak nie będą mogli zdjąć torby to wezmą cały motocykl :)
hefron
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez luucan » 11/7/2007, 14:32

a mi sie pomysł całkiem podoba. szczególnie ta torba na kask. nie lubie nosic ze soba kasku, a to załatwiłoby sprawę;)
Suzuki GS500E '94
luucan
Świeżak

Postprzez InSiDe » 11/7/2007, 18:39

. Widziałem samą siatkę. Jest bardzo solidna i dość elastyczna. Niestety, nie udało mi się znaleźć żadnego z innych produktów PacSafe. Bardzo podoba mi się plecak z wszytą ową siatką. Ale, jak mówię, we Wrocławiu nie znalazłem żadnego sklepu w którym mógłbym taki plecak zobaczyć.
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
InSiDe
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê