[Motocykle egzotyczne - spostrzeżenia] Motocykle elek
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Witam - prosze o info!<br><hr>RmKomentatorzy napisał(a):Sprzedam kompletny zestaw do przeróbki motocykla na elektryczny.Silnik w piascie Enertrac kontroler kelly, rollgaz....wszystko bez baterii.kontakt na maila<br><hr>werner molders<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
poza tym te elektryczne są coraz fajniejsze <a href="http://www.tylkomotory.pl/aktualnosc/bmw-c-evolution-elektryczny-fun" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.tylkomotory.pl/aktualnosc/bmw-c-evolution-elektryczny-fun</a> tylko te wymiany akumulatorów ;(<br><hr>pasjonatnowościKomentatorzy napisał(a):Motopcykl z zasięgiem 30 km? NIE. Samochód? NIE Ale skuter na miasto kupiłbym w każdej chwili. Koszt 2 zł za 100 km, ładowanie z gniazdka w domu i czego chcieć więcej do jazdy po mieście. Nawet na deptak można wjechać bo taki sprzęt nikomu by nie przeszkadzał. Miesięcznie byłbym do przodu o paręset zł - niestety zakup jest 2 razy droższy a najkosztowniejszy w tej chwili element czyli akumulator trzeba będzie wymienić po pierwszej zimie (i codziennym ładowaniu). Rocznie jestem do przodu o 3000 zł (zimą i w niepogodę jazda odpada). Natomiast do tyłu o 1500 na amortyzacji (4 letnia), i 2000 na zużyciu akumulatorów (wymiana co 2 lata przy koszcie 4k zł). Interes taki sobie ale i tak bym kupił dla bajeru jako uzupełnienie moto<br><hr>jarekt<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja tez sie ciesze ze jak skonczy sie ropa naftowa to mnie tez juz nie bedzie : D<br><hr>piotrKomentatorzy napisał(a):motocykle na prąd?za nim się to wszystko na dobre rozwinie to już po mnie śladu nie będzie i całe szczęście. współczucia dla następnych pokoleń<br><hr>blachu<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości