Baltic Open Stuntriding Ciampionsip:))
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Niech Coyot da foty bo ja zarobiony jestem
Wczoraj 4 godziny wywoływania RAWów. Dzisiaj Burgman... pokażę Wam najwcześniej we wrześniu
Raptowny zajął 5 miejsce i uważam, że przy naszych warunkach potwierdza to tylko potencjał Huberta. Jeśli mógłby trenować codziennie z odpowiednim zapleczem to spokojnie mógłby powalczyć o 2 oczka wyżej.

Raptowny zajął 5 miejsce i uważam, że przy naszych warunkach potwierdza to tylko potencjał Huberta. Jeśli mógłby trenować codziennie z odpowiednim zapleczem to spokojnie mógłby powalczyć o 2 oczka wyżej.
Your ability to brake is Your right to speed
-
Yuurei - Świeżak
Eh, marudzisz Thrillco. To jest najmniejszy kłopot akurat.
Dla mnie pomysł spoko.
PS. Po rozmowie z Asterixem padł pomysł, żeby zunifikować metodę oceny w Polsce (to znaczy w sumie na Motoextreme i Bielawie). Bielawa pada, ale myślę, że doświadczenie Asterixa, który sedziował Bielawę od początku może być przydatne.
Dla mnie pomysł spoko.
PS. Po rozmowie z Asterixem padł pomysł, żeby zunifikować metodę oceny w Polsce (to znaczy w sumie na Motoextreme i Bielawie). Bielawa pada, ale myślę, że doświadczenie Asterixa, który sedziował Bielawę od początku może być przydatne.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Pomyśleliśmy, że bezboleśnie możemy wprowadzić ujednolicone zasady. Wtedy bedzie można porównywac nawet zawodników startujących w różnych zawodach (i na EXtremeMoto zapraszać najlepszych
)

No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Prywatne forum redakcji Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości