Kask do 800 zł
• Strona 1 z 1
Kask do 800 zł
Witam, odrazu przepraszam że zakładam kolejny temat który się w zasadzie powtarza, ale sami wiecie że taki temat to w sumie indywidualna kwestia...
Więc do rzeczy, potrzebuję kasku do 800 zł
Intregralny
Z blendÄ…
maksymalnie wyciszony chociaz wiem ze nie bedzie nie widomo co
żeby byl w niezlym stopniu uszczelniony...
Teraz jezdze w starym uvexie, fajny kask, ale szybke mam styrana strasznie i gąbke w środku też, swiszczy dmucha zmino w nim i ogolnie juz zrysiwany a dokupienie szybki jest problematyczne i kosztowne bo nie kazdy ma dostep do tego starego kasku
Mierzylem w nolana n 84, ale nie wiem najlepiej jakby ktos polecil, kuzyn kupil HJC, ale on podszedl do tego tak...ze przyszedl dk sklepu i kupil co mu sie podobalo
Ja jednak szukam czegos tez wygodnego
jak mowie, glownie zalezy mi na uszczelnieniu, z wyciszeniem to wiadomo da sie cos wymyslic...
Bardzo proszÄ™ o pomoc.
Więc do rzeczy, potrzebuję kasku do 800 zł
Intregralny
Z blendÄ…
maksymalnie wyciszony chociaz wiem ze nie bedzie nie widomo co
żeby byl w niezlym stopniu uszczelniony...
Teraz jezdze w starym uvexie, fajny kask, ale szybke mam styrana strasznie i gąbke w środku też, swiszczy dmucha zmino w nim i ogolnie juz zrysiwany a dokupienie szybki jest problematyczne i kosztowne bo nie kazdy ma dostep do tego starego kasku
Mierzylem w nolana n 84, ale nie wiem najlepiej jakby ktos polecil, kuzyn kupil HJC, ale on podszedl do tego tak...ze przyszedl dk sklepu i kupil co mu sie podobalo

Ja jednak szukam czegos tez wygodnego
jak mowie, glownie zalezy mi na uszczelnieniu, z wyciszeniem to wiadomo da sie cos wymyslic...
Bardzo proszÄ™ o pomoc.
- twekrk
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości