Lekki i nie drogi motocykl
• Strona 1 z 1
Lekki i nie drogi motocykl
Cześć ! Mam na imię Damian i chce was posiadaczy motocykli spytać o kilka nurtujących mnie rzeczy.Obecnie mam 16 lat więc nie trudno się domyślić, że nie mam prawa jazdy ale załóżmy, że mam te 18 lat i pozwolenie na jazdę i tu moje pytania !
- Mam 10.000 zł (lepiej to wszystko wydać na dobry motocykl a za grosze kupić cały zestaw ochronny czy podzielić fundusze ? )
-Czy takiego typu motocykle (http://www.sendspace.com/file/il2654) są lekkie ? generalnie za te 2 lata chciałbym o takiej obudowie pierwszy motocykl mieć .
- Mam 10.000 zł (lepiej to wszystko wydać na dobry motocykl a za grosze kupić cały zestaw ochronny czy podzielić fundusze ? )
-Czy takiego typu motocykle (http://www.sendspace.com/file/il2654) są lekkie ? generalnie za te 2 lata chciałbym o takiej obudowie pierwszy motocykl mieć .
- Damian00
- Świeżak
Chłopaki z Tobą jadą na ostro widzę
Ale niestety mają rację, najpierw poczytaj, jak nie doczytasz tego czego chciałbyś się dowiedzieć to dopiero wtedy pytaj. Jak na razie wybrałeś nawet dział nie do końca poprawnie. Nie masz uprawnień i nie możesz ich mieć przez następne dwa lata, temat będzie bezsensownym biciem piany, nie prowadzącym do żadnych skutków bo jeździć i tak nie możesz. Pozdrawiam

Ale niestety mają rację, najpierw poczytaj, jak nie doczytasz tego czego chciałbyś się dowiedzieć to dopiero wtedy pytaj. Jak na razie wybrałeś nawet dział nie do końca poprawnie. Nie masz uprawnień i nie możesz ich mieć przez następne dwa lata, temat będzie bezsensownym biciem piany, nie prowadzącym do żadnych skutków bo jeździć i tak nie możesz. Pozdrawiam
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Pokazujesz moto do oceny, w dodatku żeby je obejrzeć to trzeba pobrać plik. A w nosie mam takie oglądanie. Postaraj się chociaż i wrzuć zdjęcie z gogle.
Za 2 lata to zaczniesz dopiero prosto sikać, a do zdania prawa jazdy jest jeszcze dalsza droga.
Ja planuję urlop na sierpień, ale jeszcze nie planowałem niczego na 2 lata do przodu.
Ech miałem fajny dzień w pracy ale tym tematem to popsułeś mi humor
Za 2 lata to zaczniesz dopiero prosto sikać, a do zdania prawa jazdy jest jeszcze dalsza droga.
Ja planuję urlop na sierpień, ale jeszcze nie planowałem niczego na 2 lata do przodu.
Ech miałem fajny dzień w pracy ale tym tematem to popsułeś mi humor

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Gumis - Nikt nie każe ci tego czytać skoro masz mieć ,,popsuty chumor" (szczerze nie obchodzi mnie jak rozplanowujesz swoje życie)
W takim razie dziękuje za nijaką pomoc ale właśnie tak sobie to wyobrażałem niestety taki odzew. Dobrze, że jeszcze są ludzie w prawdziwym świecie którzy nie mają spiny kiedy się o coś ich zapyta.
Temat do smietnika .
W takim razie dziękuje za nijaką pomoc ale właśnie tak sobie to wyobrażałem niestety taki odzew. Dobrze, że jeszcze są ludzie w prawdziwym świecie którzy nie mają spiny kiedy się o coś ich zapyta.
Temat do smietnika .
- Damian00
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości