Zobacz wÄ…tek - Moto uniwersalne CBR 600,R6, R1, Z750, Z1000, FZ6, Zx6,cross
NAS Analytics TAG

Moto uniwersalne CBR 600,R6, R1, Z750, Z1000, FZ6, Zx6,cross

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Moto uniwersalne CBR 600,R6, R1, Z750, Z1000, FZ6, Zx6,cross

Postprzez MotoMen » 7/7/2007, 12:33

Cześć wszystkim.

Chciałem spytać o to jaki motocykl jest motocyklem w miarę uniwersalnym do 3 podstawowych rzeczy :

1. Jazda po mieście
2. Szybsza jazda poza miastem
3. Stunt, freestyle itp. od czasu do czasu

Czy któryś z wymienionych w temacie spełnia te warunki. A może macie jakieś inne propozycje ?

Czy w ogóle w obecnym rynku motocyklowym można wynaleźć motocykle które są w stanie spełnić na przyzwoitym dobrym poziomie wszystkie te wymagania ?

Wiem że popularne jest stwierdzenie , że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Ale może mimo wszystko są jednak takie motocykle które z powodzeniem mogą być używane do wszystkich tych rzeczy ?

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
MotoMen
Świeżak

Postprzez Ziolo » 7/7/2007, 12:35

kilku ziomków freestylerów chwali sobie hondzie - tyle moge powiedzieć.
Ziolo
Świeżak

Postprzez mlody » 7/7/2007, 12:45

Szybko crossem poza miastem to chyba ze po łące,w miescie tez nie bardzo-ewentualnie jakies supermoto.
Jak chcesz stuntowac plastikiem-zapewne wywalisz nie raz barana-a to kosztuje,polamiesz połowe tych duperołków za kupe kasy...
Fz 6 to jedynie z owiewka bo Cie zwieje powyzej 140km/h

A tak w sumie to kazdy z tych moto które wymieniles(poza crosem) nadaje sie do wymienionych przez Ciebie warunków,byleby mialo jakas owiewke,bo przy wiekszej predkosci bedziesz odczuwal dyskomfort połaczony z myslami samobójczymi :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek (otwórz link)
Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy :PPP

zx6r '2006
mlody
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê