[biblioteka] Maciek Zawisza - w państwie bezprawia
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Szczerze siez Toba zgadzam jestem tego samego zdania.Jest to kraj cwaniakow,oszustow,zlodziei,oszolomow religijnych.Niech wszyscy ,ktorzy tylko maja mozliwosc opuszczaja to miejsce obludy i hipokryzmu.<br><hr>Jeden z nielicznychKomentatorzy napisał(a):Niestety Polska to kraj debili w każdym calu, w każdym miejscu. I jak by nie było, co by się nie działo, zawsze będę namawiał młodych: Uciekajcie stąd póki możecie, bo albo umrzecie z głodu, albo przez ***** (rodaka) z mózgiem dżdżownicy ( z szacunkiem dla tych stworzeń)
Może nie jest to patriotyczne, ale szczerze, mam to gdzieś, skorokraj nie potrafi dbać o obywateli, to ja nie dbam o to ci się będzie działo z krajem. Sram na POZORNĄ" demokrację" !!<br><hr>Pyrko<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może sami musimy wziąć sprawę we własne ręce bo inaczej to zacznie się robić standard ze przy wypadku z udziałem motocyklisty już policjant na miejscu zdarzenia będzie miał obowiązek wpisać "wina kierującego jednośladem " bo motocykle sa tworzone na dnie Mordoru a ramy wykuwa w ogniu piekielnym sam Lucyfer.Ludzie nie potrafią zrozumieć ze np. dla mnie jazda to spełnienie marzeń z dzieciństwa i pasja dla której poświeciłem już wszystko. <br><hr>Dorian
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mnie osobiscie wkur... tacy kierowcy. Koles z premedytacja spowodowal smierc czlowieka. Ja za pobicie niegrozne(bronilem sie) dostalem rok na trzy w zawiesszeniu. A koles za morderstwo, bo tak to powinno byc rozpatrywane dostaje tyle samo? Ten kraj jest fuckt up. Za jazde na kacu tez zabrali mi prawko na rok i dostalem ponad 2000żl w mandacie w w kosztach...wychodzi na to ze taniej jest zabic kogos.... Oby takich genialnych kierowcow bez wyobrazni zabraly moje ukochane aleje drzew na drogach. Zrobisie miejsce dla normalnych kierowcow<br><hr>Kurczak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie ma wątpliwości, że Polska to kraj debili i debilom jest tu najlepiej. Dlatego nie ma się co obrażać i robić sobie wyrzutów, że nie potrafisz być patriotą, bo w tym towarzystwie patriotami są debile. Polacy to ludzie, którzy gardzą prawem, gardzą innymi polaczkami, gardzą porządkiem i czystością. Zamiast posprzątać przed domem wolą kraść i chlać. Polski ustrój natomiast nie jest rządami społeczeństwa, tylko chołoty zwanej polaczkami, czyli chołotokracją. Dlatego po niedługim okresie otwarcia granic dla naszych debilnych rodaków dzisiaj wszystkie inne narody w Europię chcą się ich pozbyć. Przywrócono kontrole na granicach i tylko patrzeć jak wprowadzone zostaną z powrotem pozwolenia na pracę. Nikt nie chce u siebie chołoty która chla, zapierdala z niedozwoloną prędkością przez środek wioski i napierdala sąsiadom nad głową łupu-cupu. Jak następnym razem przyjdą tu Niemcy albo ruchole to z tej polskiej chołoty nie zostanie nawet ketchup. Róbcie tak dalej polaczki.<br><hr>ZigiKomentatorzy napisał(a):Niestety Polska to kraj debili w każdym calu, w każdym miejscu. I jak by nie było, co by się nie działo, zawsze będę namawiał młodych: Uciekajcie stąd póki możecie, bo albo umrzecie z głodu, albo przez ***** (rodaka) z mózgiem dżdżownicy ( z szacunkiem dla tych stworzeń)
Może nie jest to patriotyczne, ale szczerze, mam to gdzieś, skorokraj nie potrafi dbać o obywateli, to ja nie dbam o to ci się będzie działo z krajem. Sram na POZORNĄ" demokrację" !!<br><hr>Pyrko<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
polacy to niewolnicy własnych rodaków<br><hr>tocoKomentatorzy napisał(a):Niestety Polska to kraj debili w każdym calu, w każdym miejscu. I jak by nie było, co by się nie działo, zawsze będę namawiał młodych: Uciekajcie stąd póki możecie, bo albo umrzecie z głodu, albo przez ***** (rodaka) z mózgiem dżdżownicy ( z szacunkiem dla tych stworzeń)
Może nie jest to patriotyczne, ale szczerze, mam to gdzieś, skorokraj nie potrafi dbać o obywateli, to ja nie dbam o to ci się będzie działo z krajem. Sram na POZORNĄ" demokrację" !!<br><hr>Pyrko<br>Komentatorzy napisał(a):Nie ma wątpliwości, że Polska to kraj debili i debilom jest tu najlepiej. Dlatego nie ma się co obrażać i robić sobie wyrzutów, że nie potrafisz być patriotą, bo w tym towarzystwie patriotami są debile. Polacy to ludzie, którzy gardzą prawem, gardzą innymi polaczkami, gardzą porządkiem i czystością. Zamiast posprzątać przed domem wolą kraść i chlać. Polski ustrój natomiast nie jest rządami społeczeństwa, tylko chołoty zwanej polaczkami, czyli chołotokracją. Dlatego po niedługim okresie otwarcia granic dla naszych debilnych rodaków dzisiaj wszystkie inne narody w Europię chcą się ich pozbyć. Przywrócono kontrole na granicach i tylko patrzeć jak wprowadzone zostaną z powrotem pozwolenia na pracę. Nikt nie chce u siebie chołoty która chla, zapierdala z niedozwoloną prędkością przez środek wioski i napierdala sąsiadom nad głową łupu-cupu. Jak następnym razem przyjdą tu Niemcy albo ruchole to z tej polskiej chołoty nie zostanie nawet ketchup. Róbcie tak dalej polaczki.<br><hr>Zigi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości