[Kawasaki] Kawasaki ZX-10R 2006 – jak...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jezdzilem przez dwa sezony R1 '98 teraz zachorowałem na zx 10r Czy będzie to dobra zamiana? Mam nadzieję, że wkrótce się przekonam. Ze względów stylistycznych przypadł mi model '04 - '05<br><hr>Kanius
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W maju 2007 kupilem nowa ZX10tke i bez porownania z konkurecia ale na torze, bo o to chodzi w nowych litowkach.
Mialem niejednokrotnie okazje porownac z nowymi litrami konkurencji sa bardzo zblizone ale wygrywa Kawa!
Dodam tylko ze dosc czesto jezdrze po Hiszpanskich torach wyscigowych... wiec mialem wystarczajoco duzo okazji by sie przekonac o wyzszosci tego modelu Kawasaki nad konkurencia.
W literaturze o motocyklu mowi sie o 183km, i 286km/h - nic podobnego dane sa zdrowo zanizone, i na dowod posiadam videa z nagraniami z GPS i nie z licznika i jesli to bedzie malo rowniez videa z torow wyscigowych gdzie widac wzystko dokladnie jak na dloni..
Pozdrawiam Heniek z Madrytu.<br><hr>ENRIQUE666
Mialem niejednokrotnie okazje porownac z nowymi litrami konkurencji sa bardzo zblizone ale wygrywa Kawa!
Dodam tylko ze dosc czesto jezdrze po Hiszpanskich torach wyscigowych... wiec mialem wystarczajoco duzo okazji by sie przekonac o wyzszosci tego modelu Kawasaki nad konkurencia.
W literaturze o motocyklu mowi sie o 183km, i 286km/h - nic podobnego dane sa zdrowo zanizone, i na dowod posiadam videa z nagraniami z GPS i nie z licznika i jesli to bedzie malo rowniez videa z torow wyscigowych gdzie widac wzystko dokladnie jak na dloni..
Pozdrawiam Heniek z Madrytu.<br><hr>ENRIQUE666
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
mam zx10r z 2007 roku piekna maszyna osiagi ma swieetne i stylistyka tego motoru jest doskonała<br><hr>krzysiek zx10r
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam,
Ja również zdecydowałem się przesiąść na kawe. Zakupiłem 10-tke 08 rok. Super sprzęt i choć go mam od nowości, dbam o niego nie jest pozbawiony wad (po 5tyś zaczęły piszczeć hamulce przód, od początku parują światła w dolnym rogu, słychać delikatne rzężenie z okolic air boksu)
Cięzko mi go porównać do konkurencji, bo nie miałem okazji jezdzić aktualnym modelem yamahy, ducati czy suzuki. Dość dobrym rozwiązaniem jest kontrola trakcji. Szkoda tylko że nie jest oparta o żyroskopy jednak jej obecność daje się wyczuć (czasami nawet przeszkadza
hehe). Podsumowując polecam sprzęcik.
<br><hr>AMP
Ja również zdecydowałem się przesiąść na kawe. Zakupiłem 10-tke 08 rok. Super sprzęt i choć go mam od nowości, dbam o niego nie jest pozbawiony wad (po 5tyś zaczęły piszczeć hamulce przód, od początku parują światła w dolnym rogu, słychać delikatne rzężenie z okolic air boksu)
Cięzko mi go porównać do konkurencji, bo nie miałem okazji jezdzić aktualnym modelem yamahy, ducati czy suzuki. Dość dobrym rozwiązaniem jest kontrola trakcji. Szkoda tylko że nie jest oparta o żyroskopy jednak jej obecność daje się wyczuć (czasami nawet przeszkadza

<br><hr>AMP
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam wszystkich mam zx-10r 2005 motorek wysmienity piekna stylistyka swietne osiagi tylko troche moc nie jest przelozona na wage przy 260 czuje jakby podnosilo mi przod do gory jak zagiel dziwne uczucie mialem wczesniej suzuki trzymalo sie lepiej wiecej zastrzezeni nie ma swietny prosze o wasze wypowiedzi na ten temat cenie kazda rade . pozdrawiam serdecznie <br><hr>alek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości