[Aktualności] Bartek Obłucki - problemy we Włoszech!
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Bartek Obłucki - problemy we Włoszech!
Dyskusja na temat: Bartek Obłucki - problemy we Włoszech!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Bartek Obłucki - problemy we Włoszech!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Bartek Obłucki - problemy we Włoszech!
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Całkiem niezły wywiad ale czy nie zapomnieliście ze we włoszech pojechał także inny polski zawodnik a mianowicie MICHAŁ SZUSTER który tez zaliczył niezły wynik!!! Pozdrawiam<br><hr>Enduro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak szuster pojechal bardzo dobrze i miejmy nadzieje, ze nastepnym razem nie zabraknie z nim rozmowy<br><hr>p55Komentatorzy napisał(a):Całkiem niezły wywiad ale czy nie zapomnieliście ze we włoszech pojechał także inny polski zawodnik a mianowicie MICHAŁ SZUSTER który tez zaliczył niezły wynik!!! Pozdrawiam<br><hr>Enduro<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zauważyłem również,sicgacz pl.nie jest stroną obiektywną.Wszystko kręci sie wokoł swoich kolesi.Np.TVN,POLSAT,TVP1.Pruszszyński biachy itd,.A chcemy mieć informacje ,prawdziwe,aktualne i obiektywne,nie naciągane.Nasi Miedzynarodowi Mistrzowie OFFROADU zasługują na to,wystarczy wykonać telefon i wszystko wiemy.POZDRO.zdzich.<br><hr>zdzich.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam,Komentatorzy napisał(a):zauważyłem również,sicgacz pl.nie jest stroną obiektywną.Wszystko kręci sie wokoł swoich kolesi.Np.TVN,POLSAT,TVP1.Pruszszyński biachy itd,.A chcemy mieć informacje ,prawdziwe,aktualne i obiektywne,nie naciągane.Nasi Miedzynarodowi Mistrzowie OFFROADU zasługują na to,wystarczy wykonać telefon i wszystko wiemy.POZDRO.zdzich.<br><hr>zdzich.<br>
Jakich swoch kolesi? Mogę prosić o rozwinięcie tematu, bo nie bardzo wiem o co chodzi? Kto z Polaków poza Obłuckim liczy sie w światowym Enduro? Jesli znajda sie tacy, to będziemy pisali także o nich. <br><hr>Lovtza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl