[Aktualności] Chamstwo na drodze - "A niech cię...
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ale zobaczcie też moment wcześniej dwa skuterki: pierwszy mu uciekł na swój pas ruchu a z drugim się ledwo minął!
To był tzw. Motocyklowy Burak przesiadł się z jakiegoś skuterka na 125cm3 i myśli że rządzi.
I to najgorsze że takie buraki ze wsi psują nam opinię.
Ale buraki szybko sÄ… trawione i trafiajÄ… do ziemi!<br><hr>joda
To był tzw. Motocyklowy Burak przesiadł się z jakiegoś skuterka na 125cm3 i myśli że rządzi.
I to najgorsze że takie buraki ze wsi psują nam opinię.
Ale buraki szybko sÄ… trawione i trafiajÄ… do ziemi!<br><hr>joda
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jest jeszcze takie powiedzenie: Niech rzuci kamieniem ten co jest bez winy.
Czy my motocykliści zawsze jeździmy z przepisami?
Ja już nawet nie zwracam uwagi na podobne sytuacje.
W większości przypadków na drodze wiem że kierowca puszki nie miał nawet "prawa" mnie widzieć.
I nie krytykujcie samochodów gdy wam zajadą drogę - w szczególności kiedy zapi......cie - to my wtedy na motocyklach musimy uważać. Nikt nas nie jest w stanie dojrzeć - kierowca puszki musiałby patrzeć cały czas w lusterko zamiast na drogę.
Nasza pozycja na drodze w porównaniu do akcji jaka się dzieje na drodze zmienia się jak na przyspieszonym filmie i raczej żaden zwykły kierowca nie jest w stanie tego ogarnąć!<br><hr>joda
Czy my motocykliści zawsze jeździmy z przepisami?
Ja już nawet nie zwracam uwagi na podobne sytuacje.
W większości przypadków na drodze wiem że kierowca puszki nie miał nawet "prawa" mnie widzieć.
I nie krytykujcie samochodów gdy wam zajadą drogę - w szczególności kiedy zapi......cie - to my wtedy na motocyklach musimy uważać. Nikt nas nie jest w stanie dojrzeć - kierowca puszki musiałby patrzeć cały czas w lusterko zamiast na drogę.
Nasza pozycja na drodze w porównaniu do akcji jaka się dzieje na drodze zmienia się jak na przyspieszonym filmie i raczej żaden zwykły kierowca nie jest w stanie tego ogarnąć!<br><hr>joda
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chamstwo z obojga stron, choć nie wiadomo czy ten dziadek nie wyjeżdżał gdzieś z placu i nie mógł wjechać "w korek", z drugiej strony mógł zagrać cwaniaka i wszystkich chciał lewym pasem wyprzedzić...motocyklista mógł zaoszczędzić nerwów i jechać sobie spokojnie po prawej stronie. A co do przypadku z karetką, to wtedy martwiłby się tym Pan w corsie, a nie motocyklista więc niepotrzebne zajście.<br><hr>Szubi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Motocyklista zachował się prawidłowo jadąc swoim pasem,natomiast przypominam ze wyprzedzanie na przejezdzie kolejowym i przed przejazdem kolejowym jest wykroczeniem!I tyle w temacie:)<br><hr>YanCoKomentatorzy napisał(a):Chamstwo z obojga stron, choć nie wiadomo czy ten dziadek nie wyjeżdżał gdzieś z placu i nie mógł wjechać "w korek", z drugiej strony mógł zagrać cwaniaka i wszystkich chciał lewym pasem wyprzedzić...motocyklista mógł zaoszczędzić nerwów i jechać sobie spokojnie po prawej stronie. A co do przypadku z karetką, to wtedy martwiłby się tym Pan w corsie, a nie motocyklista więc niepotrzebne zajście.<br><hr>Szubi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Otóż to. Jestem bezsprzecznie po stronie motocyklisty, może dał coś do zrozumienia kierowcy Corsy. Nie widzę żadnego buractwa ze strony motocyklisty. Kierowca Corsy popełnił wykroczenie, które w "odpowiedniej" sytuacji, mogłoby go kosztować kilkaset zł i parę punktów.<br><hr>GmochuKomentatorzy napisał(a):Ludzie, mamy tu sytuacje o motocykliście i kierowcy corsy. No i dyskusja trwa kto tu jest burakiem.
Teraz pomyślcie co by było gdyby zamiast moto to jechała karetka na sygnale i nie miała by jak przejechać bo ten debil warszawski chciał być sprytniejszy od wszystkich i jechał pod prąd tam gdzie nie można.
Tak przy okazji to jako kierowca corsy chciałem przeprosić za zachowanie tego buraka.<br><hr>Semy<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości