Pierwszy motor jaki wybrac >
• Strona 1 z 1
Pierwszy motor jaki wybrac >
Witam wszystkich. Mam problem a wiec tak : Jakoś po wakacjach naszło mnie żeby kupić sobie motor który zawsze chciałem mieć. Na początku rozmyslałem nad skuterami jednak stwierdziłem że to nie dla mnie. I doszedłem do wniosku że najlepiej nadawałby sie jakis motorek enduro cos w tym stylu. Myslałem cały czas o motorach do 50cm poniewaz mam 16 lat jednak stwierdziłem ze po ulicy nie bede jezdzil jeśli juz to rzadko wiec nie ma problemu z mandatami i tego typu duperelami. Moge wydac coś około 2000zł na motor wiem ze to niezbyt dużo jednak powinno chyba na coś przyzwoitego wystarczyć. Chciałbym jakas używke. Ostatnio myslałem sobie zeby kupić sama rame jakiegos crossa i podpiąć do niej silnik od junaka m10
bo mam w domu i dziala doskonale jednak crossy nie maja zbyt duzo miejsca i nie wiem jakby to mozna bylo upchnąć poniewaz jest on dosyc spory. Tak więc prosiłbym o pomoc i wasze propozycje w doborze jakiegoś dobrego sprzetu.
Naucz się czytać opisy działów... / boshi

Naucz się czytać opisy działów... / boshi
- Kuba321123
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości