Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Dlaczego czasami warto zwolnić
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Dlaczego czasami warto zwolnić

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 14/10/2013, 22:04

Komentatorzy napisał(a):Jak czytam niektóre komentarze to mam wrażenie, że motocyklista nie miał wręcz prawa jechać prawym pasem a klaksonu może używać tylko u siebie w domu do budzenia żony. Generalnie mógł jechać którym chciał i nie strzelajcie farmazonami bo jak byłby to samochód to jestem pewien że nie byłoby takiego pie*******a typu "Mógł wcześniej zjechać na lewy i po problemie"...<br><hr>Filip<br>
Komentatorzy napisał(a):Gdybym to ja jechał to bym zmienił pas na lewy, jeszcze przed pasami, tak zawsze robię. Wyjątek: jeżeli ktoś jechałby lewym równolegle do mnie i nie mógłbym zmienić pasa to zwolniłbym do przepisowych 50km/h, do tego się stosuję. Moim celem nadrzędnym jest powrót cało do żony i dzieci. LWG<br><hr>Jarek1977<br>
Dokładnie tak. Podstawy kultury oraz praktyka i bezpieczeństwo poruszania się tego wymaga ... jak ktoś na wsi ma jedno skrzyżowanie i drogę złożoną z dwóch wyjeżdżonych pasów wyjeżdżonych przez łąkę to o takich zasadach nie ma pojęcia niestety i tutaj widać wypowiedzi takich ludzi, a codziennie takich widuje się na drogach :/ <br><hr>miskmaster
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 14/10/2013, 22:47

Gość chyba znalazł prawo jazdy w płatkach śniadaniowych :) Jedzie Toyota, a w środku idiota! Pozdrawiam i Lewa w Górę! <br><hr>Ciapson
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 17/10/2013, 14:06

Komentatorzy napisał(a):a co wy na to baba zajechała mi droge w ostatnim momencie nie bylo juz na nic czasu...
<a href="http://www.wiadomoscidebickie.eu/wiadomosci-debickie/?tx_ttnews" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.wiadomoscidebickie.eu/wiadomosci-debickie/?tx_ttnews</a>[tt_news]=2968&cHash=5ed6baa90529d163d9b1b5e2ffeb21b2<br><hr>michal<br>
Komentatorzy napisał(a):Jak szybko jechałeś?<br><hr>remo<br>
zgodnie z przepisami ponieważ stałem na światłach, odcinek 150 m, zero kierunku zero niczego w ostatnim momencie zajechała i sie zatrzymała, ani jej lewą ani prawą, ani nawet położyc<br><hr>michal
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê