[Aktualności] Reakcja małego dziecka na głośny...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Myślę, że na tym forum, psychiatra pilnie potrzebny, ale nie NFZ - prywatnie, inaczej nie pomoże nic i nikomu.
Przy takiej zrzutce może się skupić - pomoże.<br><hr>tumry2
Przy takiej zrzutce może się skupić - pomoże.<br><hr>tumry2
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co za debil nakrecil ten film , jest gorszy niz pasjonaci z przelotami , bo on zrobil krzywde swiadomie , chyba dziennikarz z tvn <br><hr>wuj grant
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sugerujesz że miał coś wspólnego z tym co słychać? Nagrał i puscił dziecku taki dźwięk czy kolegę namowił na ostrą jazdę?<br><hr>etweshKomentatorzy napisał(a):co za debil nakrecil ten film , jest gorszy niz pasjonaci z przelotami , bo on zrobil krzywde swiadomie , chyba dziennikarz z tvn <br><hr>wuj grant <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zawsze zmieniam bieg na wyższy, żeby nie buczeć przy wózkach z dziećmi. Nie mam przelotowego tłumika, ale akcesoryjny LeoVince, zapewne niewiele ma tam w środkuKomentatorzy napisał(a):Nie zawsze to niestety można zauważyć, że np. jest dziecko śpiące w wózku, chyba normalną koleją rzeczy jest, że jeżeli idzie się obok jezdni to słychać dzwięk starych gruchotów i mocniejszych motocykli lub chińskich piździków. Mama idąc na spacer z malcem bądź jeżeli gdziekolwiek się z nim wybiera musi się liczyć z tym, że zaraz może dziecko coś obudzić. Osobiście również po tym co zobaczyłem będę się starał zwracać na to większą uwagę, jednak nie wszystko da się zauważyć.<br><hr>Adi<br>

Mimo wszystko jestem za montowaniem głośnych wydechów w motocyklach, ze względów bezpieczeństwa. Mnie przechodnie słyszą z odległości 100m i nie włażą pod koła, to samo kierowcy puszek - jak się słyszy jest większa szansa, że zobaczy i oto chodzi.
Tak przy okazji, mam wrażenie, że 25 letnie gruchoty na 4 kołach bywają głośniejsze niż mój moto...<br><hr>marcinc81
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości