[Aktualności] Gigantyczny pożar na Stunt Show we...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Gigantyczny pożar na Stunt Show we...
Dyskusja na temat: Gigantyczny pożar na Stunt Show we Francji
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Gigantyczny pożar na Stunt Show we Francji
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Gigantyczny pożar na Stunt Show we Francji
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
debil który to nagrywał mógł spokojnie to zadeptać zanim włączył smartfona. ale co tam, YT lub FB ważniejsze, szkoda bucików i skarpetek. nie wiem czy to francska czy już ogólnoświatowa mentalność ...<br><hr>sam
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Popieram. Jak zaczął nagrywać to ogień był do ugaszenia. <br><hr>BaszczykKomentatorzy napisał(a):debil który to nagrywał mógł spokojnie to zadeptać zanim włączył smartfona. ale co tam, YT lub FB ważniejsze, szkoda bucików i skarpetek. nie wiem czy to francska czy już ogólnoświatowa mentalność ...<br><hr>sam<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wydaje mi się, że ogólnoświatowa.... Butami być może nie bo nie zdajesz sobie sprawy jaki żar idzie nawet od tak niewielkich płomieni i jak szybko ulegają poparzeniu stopy w tworzywach sztucznych. Na miejscu nagrywającego sięgnęła bym po gaśnicę, która jest na wyposażeniu większości samochodów. Zastanawia mnie też zaplecze ratunkowe i medyczne całej imprezy.<br><hr>DoraKomentatorzy napisał(a):debil który to nagrywał mógł spokojnie to zadeptać zanim włączył smartfona. ale co tam, YT lub FB ważniejsze, szkoda bucików i skarpetek. nie wiem czy to francska czy już ogólnoświatowa mentalność ...<br><hr>sam<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sam taki ogień jak na początku nie raz zadeptywałem i raczej nie ma z nim problemu . Ale jak zbierze się grupa gapiów to raczej mało kto by udeptał bo pomyśli, że sobie buty pobrudzi czy lekko usmaży. Fakt, że impreza masowa niby a zabezpieczenie ze strony straży raczej marne.<br><hr>melon
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kur. nie rozumiem masowa impreza w ch*j aut każdy w rękę gaśnice z samochodu i po problemie a nie stoją jak te niedojdy i się patrzą .<br><hr>Patryk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A po co się spuszczac ubezpieczenie pokryje z nawiązką przecież to nie polandia<br><hr>oloKomentatorzy napisał(a):Kur. nie rozumiem masowa impreza w ch*j aut każdy w rękę gaśnice z samochodu i po problemie a nie stoją jak te niedojdy i się patrzą .<br><hr>Patryk<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość