Sklep motocyklowy woj. podkarpackie, Tranobrzeg, Mielec itp.
• Strona 1 z 1
Sklep motocyklowy woj. podkarpackie, Tranobrzeg, Mielec itp.
Witam,
Mieszkam w okolicach Tarnobrzega i w mojej okolicy jest jeden sklep motocyklowy co skutkuje brakiem konkurencji i wygórowanymi cenami. Szukam opinii o sklepach w promieniu do 70, 80 km od Tbg, znalazłem kilka takich sklepów i proszę o opinię osób które znają te sklepy lub o nich słyszeli
Chodzi mi najbardziej o niskie ceny i szeroki wybór firm, raczej tych tańszych np. LS2, HJC, NOX, AGV, Shark, MODEKA, ADRENALINE itp.
JOSIRO- MOTOCYKLE - Mielec
MOTOLUKA- Okolice RZESZOWA
INTER- coÅ›... -STALOWA WOLA
SELTUS- TARNOBRZEG
Co sądzicie o firmach takich jak LS2, Siro Monza, Kappa, BOX itp. Kaski z ich stajni chodzą po 400-500 zł. Nie wiem czy nie lepiej wydać trochę więcej i kupić Sharka S700 za 90% ceny bo w Seltusie mam 10 % zniżki
.
Za niższą cenę mam LS2 z włókna i blendą, a Shark 700 jest z termoplastiku, też ma blende.
Pozdrawiam Paweł
Mieszkam w okolicach Tarnobrzega i w mojej okolicy jest jeden sklep motocyklowy co skutkuje brakiem konkurencji i wygórowanymi cenami. Szukam opinii o sklepach w promieniu do 70, 80 km od Tbg, znalazłem kilka takich sklepów i proszę o opinię osób które znają te sklepy lub o nich słyszeli

JOSIRO- MOTOCYKLE - Mielec
MOTOLUKA- Okolice RZESZOWA
INTER- coÅ›... -STALOWA WOLA
SELTUS- TARNOBRZEG
Co sądzicie o firmach takich jak LS2, Siro Monza, Kappa, BOX itp. Kaski z ich stajni chodzą po 400-500 zł. Nie wiem czy nie lepiej wydać trochę więcej i kupić Sharka S700 za 90% ceny bo w Seltusie mam 10 % zniżki

Za niższą cenę mam LS2 z włókna i blendą, a Shark 700 jest z termoplastiku, też ma blende.
Pozdrawiam Paweł
-
Pablo201_5 - Świeżak
Ale ten termoplastik... Za taką cenę powinno być włókno!
Co to za nowe malowanie tą farbą magazynującą światło w ciągu dnia, tzn, LUMI? Jak to wygląda, może jakieś zdjęcia nocą ?
Co to za nowe malowanie tą farbą magazynującą światło w ciągu dnia, tzn, LUMI? Jak to wygląda, może jakieś zdjęcia nocą ?
-
Pablo201_5 - Świeżak
Zgadza się. Powinno. Jednak LS2 jest tak niepewną firmą i z tego co widziałem robią generalnie badziewia, że lepiej wziąć sprawdzonego Sharka. Poza tym nie samą skorupą (zewnętrzną) kask Cię chroni- liczy się też "wewnętrzna część" skorupy.
-
kravec - Administrator
A jak z tym malowaniem lumi?
"Jest różnica miedzy współczuciem a wyrozumiałością.
Jest różnica miedzy pospiechem a lekkomyślnością. "
-
Pablo201_5 - Świeżak
Do zamknięcia.
"Jest różnica miedzy współczuciem a wyrozumiałością.
-
Pablo201_5 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość