Åšcigacze 4setki
• Strona 1 z 1
Åšcigacze 4setki
Jestem szczęsliwym posiadaczem CBRki 400 RR "BabyBlade" i szukam bratnich dusz
Macie 400, jak sie sprawujÄ…?

- Pi-Jacek
- Świeżak
Rocznik'91. No właśnie chciałbym go porównac z ZXRą,moc taka sama ale mój lżejszy. Myślałem że na pierwszy motocykl będzie ok a był za mocny, przynajmniej szybko sie nie nudzi. Idealny na miasto, zwrotny, leciutki, zrywny (5 sec do 100) i piękny- taki mniejszy FireBlade.
- Pi-Jacek
- Świeżak
- Pi-Jacek
- Świeżak
ja jeździłem kawa GPZ 400R. Rok 1989. i powiem tak, nie mozna go porównać do ceber 2R czy zexera4, ale ta gpz4 bardzo miło sie prowadzi, jest przedewszystkim bardzo wygodna jak na sportowa linią owych czasów. wazy 202kg, ale tej masy jest po prostu nie czuc. mocy ma wystarczająco, do 150km/h buja sie jednolinijnie i bez gadania. daje jej duży plus za ergonomie prowadzenia i składania w zakręty. a przyspieszenie ma w granicach 5,5 do setki, z tym ze nawet mozna ją bujnac 8 paczek na pierwszym biegu...
a z tego co ja czytałem to zxr400 do setki nie ma 5 tylko niewiel ponad 4:-), tak tylko wspomniałem.
a z tego co ja czytałem to zxr400 do setki nie ma 5 tylko niewiel ponad 4:-), tak tylko wspomniałem.
Gilera MX-125R
"ŻyCiE tO nIe JeSt BaJkA, mOjE tO sZyBkA jAzDa nA bAjKaCh"
"ŻyCiE tO nIe JeSt BaJkA, mOjE tO sZyBkA jAzDa nA bAjKaCh"
-
angelx - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości