Owiewki boczne SV 650
• Strona 1 z 1
Owiewki boczne SV 650
Przymierzam się do tego moto we wrześniu, i mam świadomość że owiewki boczne do SV 650 po 2003 roku, są akcesoryjne, problem w tym, że na allegro są ze trzy oferty na krzyż. Czytałem po różnych forach o firmach zajmujących się tym, problem w tym że albo mają nieaktualne strony albo te owiewki są osłonami na chłodnice, a nie pełnymi bocznymi owiewkami.
Zwyczajnie chcę wiedzieć ile musiał bym sobie doliczyć gdybym kupił maszynę z samą czaszą, i musiał dorzucać boczne na osobnym rachunku.
Kolor bez różnicy, moto i tak w całości prawdopodobnie będzie od nowa malowane u mojego grafika
ma ktoś jakąś stronkę gdzie można by to zamówić i znać cenę jeszcze przed obdzwanianiem ludzi ?
Zwyczajnie chcę wiedzieć ile musiał bym sobie doliczyć gdybym kupił maszynę z samą czaszą, i musiał dorzucać boczne na osobnym rachunku.
Kolor bez różnicy, moto i tak w całości prawdopodobnie będzie od nowa malowane u mojego grafika

ma ktoś jakąś stronkę gdzie można by to zamówić i znać cenę jeszcze przed obdzwanianiem ludzi ?
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
- Karol20
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości